Huis > W > Wat Betekent Iemand Bewerken?

Wat betekent iemand bewerken?

` [ov] veranderen om iets voor een of ander doel geschikt te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Bovendien, wat is een ander woord voor bewerken?

aanpassen, bearbeiden, behandelen, bereiden, bijwerken, editen, fatsoeneren, omwerken, redigeren, uitwerken. bewerken (ww): bepraten, druk uitoefenen, lijmen, ompraten, overhalen, overreden. Hoe werkt tot de macht? Machten zijn een vorm van rekensommen die te maken hebben met vermenigvuldigen. Je vermenigvuldigt het getal een aantal keer met zichzelf. Een voorbeeld daarvan is dus dat 5 2 hetzelfde is als 5 x 5 = 25. Het getal 2 wordt hier dan ook wel de exponent genoemd.

Hoe doe je wortel trekken?

Worteltrekken is een tuintechniek om planten en bomen te ontwortelen. Het gebeurt meestal met de hand, met een schop of ander gereedschap om de grond rond de wortels van de plant los te maken. Zodra de wortels zijn losgemaakt, kan de plant uit de grond worden getrokken. Hoe moeten we van de onvoldoende af? Er zijn een paar manieren om van de onvoldoende af te komen:
1. Vergroot het aanbod van het goed of de dienst in kwestie. Dit kan door meer van het goed of de dienst te produceren, of door het uit andere landen te importeren.
2. De vraag naar het goed of de dienst in kwestie verminderen. Dit kan gebeuren door mensen aan te moedigen het goed of de dienst in kwestie te vervangen door andere goederen of diensten, of door het algemene niveau van de economische activiteit te verlagen (waardoor de vraag naar alle goederen en diensten zal afnemen).
3. 3. De prijs van het goed of de dienst verhogen. Dit zal de gevraagde hoeveelheid verminderen, en kan producenten ook aanmoedigen om het aanbod te vergroten.
4. Verlaag de prijs van andere goederen en diensten. Dit zal het goed of de dienst in kwestie relatief betaalbaarder maken, en kan mensen aanmoedigen om het te vervangen door andere goederen of diensten.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Trouwens, wat is de vermenigvuldigingsfactor?

Het samenstel van alle correctiefactoren met betrekking tot de fysieke meting die nodig zijn om uit de tellerstanden de daadwerkelijke hoeveelheid met het net uitgewisselde energie te kunnen vaststellen. Je kunt ook vragen hoe vermenigvuldig je uit je hoofd? Vermenigvuldig

  1. Het getal voor de 5 is 11.
  2. Vermenigvuldig 11 met (11 + 1), dat is 11 × 12 = 132.
  3. Schrijf er '25' achter, je krijgt dan 13225. Dus 1152 = 13225.

Wat is de betekenis van vermenigvuldigen?

vermenigvuldigen - Werkwoord 1. (wiskunde) het herhaald optellen van een getal; een rekenkundige bewerking waarvan de uitkomst het product wordt genoemd ♢ Het vermenigvuldigen van twee met drie geeft als resultaat zes. Wat is een herhaalde optelling? Herhaald optellen is het optellen van een getal bij zichzelf een bepaald aantal keren. Als je bijvoorbeeld 5 keer 3 bij zichzelf optelt, is de herhaalde optelling 3 + 3 + 3 + 3, wat gelijk is aan 15.

Wat dit betreft, is vermenigvuldigen keer of gedeeld door?

Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de context waarin het woord "betreffende" wordt gebruikt. Als "betreffende" wordt gebruikt om "in relatie tot" te betekenen, dan is het juist om te zeggen "vermenigvuldigen met". Als "betreffende" echter gebruikt wordt om te zeggen "met betrekking tot", dan is het juist om te zeggen "delen door".

Door Lakin

Vergelijkbare artikelen

Wie speelde Wanneer James Bond? :: Wat eerst optellen aftrekken vermenigvuldigen?
Handige links