Huis > H > Hoe Doe Je Wortel Trekken?

Hoe doe je wortel trekken?

Bij worteltrekken zoek je als uitkomst het getal dat in het kwadraat het getal van de opgave is. Worteltrekken is het tegenovergestelde van kwadrateren, net zoals plus het tegenovergestelde van min is en keer het tegenovergestelde van gedeeld door. Een kwadraat is een getal keer zichzelf, bijvoorbeeld 4 2 =16.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een Derdemachts wortel?

Wat zijn derdemachtswortels? Als je de derdemachts wortel verheft tot de derde macht, wordt het het getal onder de wortel. Je kunt een derdemachtswortel nemen van een negatief getal.

Je kunt ook vragen wat betekent iemand bewerken?

` [ov] veranderen om iets voor een of ander doel geschikt te maken. Wat dit betreft, wat is een ander woord voor bewerken? aanpassen, bearbeiden, behandelen, bereiden, bijwerken, editen, fatsoeneren, omwerken, redigeren, uitwerken. bewerken (ww): bepraten, druk uitoefenen, lijmen, ompraten, overhalen, overreden.

Dienovereenkomstig, wat zijn de 5 sommen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke getallen in kwestie. Enkele mogelijke antwoorden kunnen echter zijn:
1) De som van de eerste vijf getallen.
2) De som van de eerste en laatste getallen.
3) De som van de middelste drie getallen.
4) De som van de eerste en laatste drie getallen.
5) De som van alle getallen. Hoeveel procent is 1 op de 5? 1 op 5 is gelijk aan 20%.

Gerelateerde artikelen

Wat is de wortel uit 8?

De wortel van het getal is 496488 x 8.

Wat is het product van 5 en 4?

Een vermenigvuldiging heet in de wiskunde een product. Als we gaan kijken naar de vermenigvuldiging van 4 met 5, dan noemen we 4 en 5 de factoren. Een deling heet in de wiskunde een quotiënt. Als we kijken naar de deling van 16 door 4, dan noemen we 16 en 4 de factoren. Hoe werkt een ezelsbruggetje? Een ezelsbruggetje is een vuistregel, rijmpje, handigheidje of hulpmiddel om iets te onthouden. Neem bijvoorbeeld de grachten in Amsterdam, met het ezelsbruggetje: 'Prinsen Kopen Heren Schoenen' kun je de volgorde van buiten naar binnen van de Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en Singel onthouden.

Hoe onthoud ik de eilanden?

De eilanden: TVTAS

Het ezelsbruggetje 'TVTAS' is al zo oud als de eilanden zelf. Dit denkbeeldige woord staat voor de eerste vijf beginletters van de Waddeneilanden: Texel. Vlieland.
Wat dit betreft, wat is de betekenis van ezelsbruggetje? Het geheugensteuntje is een hulpmiddel bij het onthouden van een bepaald gegeven. Het geheugensteuntje kan een woord, een zin of een acrostiek zijn.

Dienovereenkomstig, hoe reken je met maten?

Er zijn een paar verschillende manieren om met afmetingen te rekenen, afhankelijk van de specifieke situatie. Als je bijvoorbeeld de afmetingen van een rechthoekig voorwerp moet berekenen, gebruik je de formule lengte x breedte. Als je de omtrek van een cirkel moet berekenen, gebruik je de formule pi x diameter. En als je de oppervlakte van een kubus moet berekenen, gebruik je de formule 6 x (zijlengte)^2.

Door Carroll

Vergelijkbare artikelen

Wat is de volgorde van Samsung telefoon? :: Wat is de volgorde van de bewerking?
Handige links