Huis > W > Wie Zendt Volleybal Uit?

Wie zendt Volleybal uit?

Nederland: live op tv bij Ziggo Sport in 2021

In 2019 en 2021 zijn die live-uitzendrechten van het EK volleybal (dames) echter in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden alle wedstrijden van de Nederlandse vrouwen op dit EK volleybal live op tv uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit vanavond?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Dit in overweging nemend, hoe laat volleybal dames?

DatumTijd (NL)Wedstrijd
01-06-202217.30uChina - Nederland
02-06-202215.00uBulgarije - Nederland
03-06-202215.00uNederland - Italië
05-06-202215.00uServië - Nederland
Dienovereenkomstig, hoe laat volleybal vandaag? Programma wedstrijden Oranje Volleybal Mannen

15.00 uur: Nederland - Rusland | Locatie n.n.b. 11.00 uur: Bulgarije - Nederland | Locatie n.n.b. 11.00 uur: Polen - Nederland | Locatie n.n.b. 11.00 uur: Italië - Nederland | Locatie n.n.b.

Dienovereenkomstig, waar kan ik live volleybal kijken?

Er zijn een paar manieren waarop je live volleybal kunt kijken. Een manier is om een lokale volleybalclub of -competitie te vinden en te kijken of ze wedstrijden hebben gepland die je persoonlijk kunt bijwonen. Een andere manier is om te zoeken naar volleybalwedstrijden die online worden gestreamd. Die kun je meestal vinden door te zoeken naar specifieke toernooien of wedstrijden die worden gespeeld. Tenslotte kun je ook kijken op websites die gespecialiseerd zijn in het live streamen van sport, zoals ESPN3 of WatchESPN. Dienovereenkomstig, hoe laat volleybal heren? De heren volleybalwedstrijd begint om 21:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit?

De uitzendrechten van de Spaanse competitie zijn in Nederland in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Trouwens, waar ek volleybal dames 2021?

Het CEV EuroVolley 2021 (European Championship), ofwel het EK Vrouwen Volleybal Dames, vindt plaats in de nazomer, nader te bepalen ergens tussen 15 augustus en 30 september 2021. Het EK is in vier landen: Bulgarije, Kroatië, Roemenië, Servië. Er doen 24 landen mee. Bovendien, welke zender zendt nations league uit? De loting voor de UEFA Nations League 2022-23 is donderdag 16 december om 18.00 uur op tv te zien bij Canvas (België 2) en Ziggo Sport Voetbal en online via de NOS-livestream die je ook bij Gids.tv kunt vinden.

Hoe lang duurt een set bij volleybal?

Dat kan dus betekenen dat een set klaar is bij 21-2, maar dat kan ook pas bij 35-33. Bij een 1-1 stand wordt er een beslissende derde set tot de 15 gespeeld. Ook deze moet met twee punten verschil worden gewonnen. Gemiddeld genomen duurt een beachvolleybalwedstrijd 45 tot 90 minuten. Bovendien, wat is de rol van libero in volleybal? De libero is een back-row speler die gespecialiseerd is in verdedigen. De libero mag niet serveren, de bal vanaf de eerste rij aanvallen of blokken. De libero draagt een shirt dat een andere kleur heeft dan de rest van het team, zodat de officials hem/haar gemakkelijk kunnen identificeren. De libero is een zeer belangrijke speler omdat hij/zij de bal in leven houdt en het andere team van scoren afhoudt.

Dienovereenkomstig, wat zijn de regels van volleybal?

De basisregels van volleybal zijn vrij eenvoudig en zijn ongewijzigd gebleven sinds de sport voor het eerst werd uitgevonden. Het spel wordt gespeeld met twee teams van zes spelers, waarbij elk team punten probeert te scoren door de bal te drukken op het veld van het andere team. De bal wordt in het spel gebracht door de serveerder, die achter de eindlijn staat en de bal met zijn hand over het net in de baan van het andere team slaat. Het ontvangende team moet de bal dan eenmaal laten stuiteren alvorens hem terug te spelen. Als de bal de grond raakt aan de kant van het ontvangende team, krijgt het ontvangende team een punt. Als de bal de grond raakt aan de kant van de serveerder, krijgt de serveerder een punt. Het eerste team dat 25 punten haalt, wint de wedstrijd.

Door Teddie

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt beachvolleybal uitgezonden? :: Wat is de juiste helderheid monitor?
Handige links