Huis > W > Wat Betekent Vo Wifi?

Wat betekent VO wifi?

Daarom is er 'VoLTE' en 'VoWifi', afkortingen voor Voice Over LTE en Voice Over Wifi. In gewoon Nederlands is het bellen via 4G of wifi. Je smartphone zoekt voor een telefoongesprek dan geen verbinding met de oude netwerken, maar pakt het razendsnelle wifi-netwerk dat je waarschijnlijk thuis hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kan iPhone 7 4G aan?

iPhone 7 en oudere modellen

Vanaf de iPhone 5s en 5c zijn alle Apple-smartphones geschikt voor de Nederlandse 4G-netwerken.
Je kunt ook vragen waarom doet mijn 4g het niet als ik bel? Bellen en internetten over 4G

Het is afhankelijk van het toestel en de plek waar je bent, of het mogelijk is om te bellen en te internetten tegelijk over 4G. Dit check je via Instellingen - Mobiel netwerk - Opties mobiele data - Gesprekken en data over 4g aanzetten.

Welke providers ondersteunen VoLTE?

De drie grote Amerikaanse maatschappijen (Verizon, AT&T en T-Mobile) ondersteunen allemaal VoLTE. Sprint is bezig VoLTE uit te rollen, maar het is nog niet op grote schaal beschikbaar. Buiten de VS ondersteunen veel carriers VoLTE, waaronder de meeste grote carriers in Europa en Azië. Hoe een goede VoLTE rijden? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een goede VoLTE-verbinding (Voice over LTE) tot stand te brengen afhangt van de specifieke omstandigheden en situatie. Enkele tips voor het optimaliseren van een VoLTE-verbinding zijn echter:
-Zorg ervoor dat het toestel een sterk en stabiel LTE-signaal heeft
-Gebruik een provider met goede VoLTE-dekking in het gebied
-Zorg ervoor dat het toestel de laatste softwareversie gebruikt
-Herstart het toestel als er problemen zijn met de verbinding
-Controleer op eventuele netwerkonderbrekingen in het gebied die de VoLTE-verbinding kunnen beïnvloeden.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dit in overweging nemend, is mobiel bellen via wifi gratis?

Bellen via wifi kost hetzelfde, als bellen via het mobiele netwerk van je provider. De gebelde minuten staan dan ook gewoon op de rekening van je provider. Voor bellen via wifi worden geen extra kosten berekend. Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 100 belminuten, dan kun je die gebruiken voor het bellen via wifi. Kun je bellen zonder internet? Er zijn momenteel 4 providers in Nederland die mobiele abonnementen aanbieden zonder internet, namelijk KPN, Ben, Simyo en Youfone. Dit type abonnement is geschikt voor mensen die geen internet nodig hebben op hun smartphone, en voor mensen die simpelweg geen internet willen hebben op hun smartphone.

Je kunt ook vragen hoe zet je je 4g uit iphone?

Mobiele data in- of uitschakelen

Om mobiele data in of uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' en tikt u op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'. Als u een iPad gebruikt, ziet u mogelijk 'Instellingen' > 'Mobiele data'.
Hoe zet ik mobiele data uit? De stappen om mobiele gegevens uit te schakelen kunnen verschillen afhankelijk van het merk en model van uw telefoon. Voor de meeste Android- en iPhone-apparaten gelden echter vergelijkbare stappen.
Om mobiele gegevens op een Android-apparaat uit te schakelen:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op "Verbindingen".
3. Tik op "Gegevensgebruik."
4. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
5. Tik op "Achtergrondgegevens beperken."
Mobiele gegevens uitschakelen op een iPhone:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op "Mobiel".
3. Tik op de schakelaar voor cellulaire gegevens om deze uit te schakelen.

Dienovereenkomstig, waarom heb ik geen 4g?

De belangrijkste reden waarom u mogelijk geen 4G-service hebt, is omdat uw telefoon niet compatibel is met 4G of omdat uw provider geen 4G-service aanbiedt in uw gebied. Als uw telefoon niet compatibel is met 4G, moet u upgraden naar een nieuwe telefoon om toegang te krijgen tot 4G-service. Als uw provider in uw regio geen 4G-service aanbiedt, kunt u mogelijk toegang tot 4G-service krijgen door over te stappen naar een andere provider die 4G-service in uw regio aanbiedt.

Door Gildas Mangiafico

Vergelijkbare artikelen

Wat is een VoLTE oproep? :: Wat betekent VoLTE op je telefoon?
Handige links