Huis > H > Hoe Kan Je Iets Downloaden Zonder Apple Id?

Hoe kan je iets downloaden zonder Apple ID?

Start de 'Instellingen'/ app op uw telefoon en ga vervolgens naar beneden en tik op touch ID en toegangscode. Als u een toegangscode heeft, moet u deze invoeren. Je moet dan de optie 'iTunes en App store' zien en de optie om Touch Id hiervoor te gebruiken in- en uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg je je geld terug van een app?

Je krijgt meestal binnen 1 werkdag een beslissing, maar dit kan tot 4 werkdagen duren.

  1. Ga op je computer naar play.google.com/store/account.
  2. Selecteer Bestelgeschiedenis.
  3. Zoek de bestelling die je wilt retourneren.
  4. Selecteer Een terugbetaling aanvragen of Een probleem melden en kies de optie die je situatie beschrijft.
Kan je geld terugstorten van Apple Pay? U kunt in het algemeen aankopen die u heeft gedaan met Apple Pay retourneren als u het ontvangstbewijs overlegt. Wanneer de verkoper uw terugbetaling heeft verwerkt, wordt deze automatisch teruggestort op de kaart waarmee de betaling is gedaan.

En nog een vraag, waarom wordt mijn apple id-saldo niet verhoogd?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw apple id saldo niet toeneemt. Eén mogelijkheid is dat u nog geen aankoop hebt gedaan met uw saldo van uw apple id. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de betalingsmethode die u gebruikt om de aankoop te voltooien. Als u een krediet- of debetkaart gebruikt, kunt u bij de uitgever van uw kaart navragen of er problemen zijn met uw account. Ten slotte kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Apple om het probleem op te lossen. Daarvan, hoe telefoonnummer invullen apple id? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de individuele voorkeuren van de persoon en het type telefoon dat ze gebruiken. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun telefoonnummer rechtstreeks in het Apple ID-veld in te voeren, terwijl anderen misschien liever een app of dienst van derden gebruiken om hun Apple ID-informatie te beheren.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Trouwens, hoe maak je een apple id aan voor een kind?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Delen met gezin' en tik vervolgens op 'Voeg gezinslid toe'.
  4. Tik op 'Maak account voor kind aan' en tik vervolgens op 'Ga door'.
  5. Volg de instructies op het scherm om de configuratie van de account te voltooien.
Hoe Apple ID splitsen? Apple raadt aan uw Apple ID niet te delen. In plaats daarvan kunt u 'Delen met gezin' configureren, zodat iedereen een eigen Apple ID gebruikt. Op deze manier kan een gezin aankopen, abonnementen en meer delen zonder persoonlijke informatie zoals e-mails, tekstberichten of wachtwoorden te delen.

Hoe ontkoppel je 2 iPhones?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Hoe maak je een backup van je telefoon iPhone? Om je iPhone te back-uppen, ga je naar de instellingen en tik je op 'iCloud'. Vervolgens scroll je naar beneden tot je 'Opslaan en back-up' ziet staan. Daar tik je op en zet je 'iCloud Backup' aan. Als je dat hebt gedaan, tik je op 'Back-up nu'.

Kan Google Pay met iDEAL?

Ja, Google Pay werkt met iDEAL. iDEAL is een online betaalmethode die wordt ondersteund door Google Pay. iDEAL is een veilige en betrouwbare manier om online aankopen te doen. iDEAL werkt door middel van een directe koppeling tussen uw bank en de website of app waar u iDEAL wilt gebruiken.

Door Woodley

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple Pencil op iPad 5e generatie? :: Kan iCloud alleen met creditcard?
Handige links