Huis > W > Wat Is Een Visio Document?

Wat is een Visio document?

Met Visio Viewer kunt u Visio-tekeningen openen, weergeven of afdrukken, zelfs als Visio niet is geïnstalleerd. U kunt met Visio Viewer echter geen Visio-tekening bewerken, opslaan of maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe Visio in Word?

EenVisio naar een documentWord kopiëren

  1. Open Visio bestand dat u wilt weergegeven in hetWord document.
  2. Zorg ervoor dat er niets is geselecteerd en klik vervolgens op het tabblad Start op Kopiëren of druk op Ctrl+C.
  3. Klik Word op de plaats waar u deVisio wilt laten zien en klik vervolgens op Plakken of druk op Ctrl+V.
Men kan zich ook afvragen: is visio onderdeel van office 365? Visio maakt momenteel geen deel uit van Office 365, maar is beschikbaar als zelfstandig product.

Vervolgens, wat kun je met visio?

Er zijn veel dingen die u met Visio kunt doen. U kunt er diagrammen en stroomschema's mee maken om gegevens en processtromen te visualiseren. U kunt er ook plattegronden, organigrammen en andere soorten diagrammen mee maken. Visio is een krachtig hulpmiddel waarmee u complexe ideeën en gegevens duidelijk en beknopt kunt overbrengen. Waar gebruik je Visio voor? Visio is een technisch tekenprogramma waarmee gebruikers gedetailleerde tekeningen en diagrammen kunnen maken. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het maken van elektrische schema's, plattegronden en processtroomdiagrammen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

En nog een vraag, is microsoft visio gratis?

Visio binnenkort gratis in Microsoft 365 Business. Wat kost een Visio licentie? € 12,60 gebruiker/maand.

Wat is Visio plan 2?

Het Microsoft Visio Online Abonnement 2021 Plan 2 is de krachtigste diagramreeks van Visio tot nu toe. Visio wordt nu geleverd met een goed uitgeruste bibliotheek van duizenden sjablonen en shapes en talloze samenwerkingshulpmiddelen. Hoe maak je een stroomschema in Word? Er zijn een paar verschillende manieren om een stroomschema te maken in Word. Eén manier is om de ingebouwde vormenfunctie te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen op het lint en vervolgens op het vervolgkeuzemenu Vormen in de groep Illustraties. Vanaf hier kunt u kiezen uit verschillende vormen waarmee u uw stroomschema kunt maken.
Een andere manier om een stroomdiagram te maken in Word is door de SmartArt-functie te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen op het lint en vervolgens op de knop SmartArt in de groep Illustraties. Vanaf hier kunt u kiezen uit verschillende SmartArt-afbeeldingen die u kunt gebruiken om uw stroomschema te maken.
Tot slot kunt u ook een stroomschema maken met behulp van een tabel. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen op het lint en vervolgens op de knop Tabel in de groep Tabellen. Van hieruit kunt u een tabel invoegen met het aantal kolommen en rijen dat u nodig hebt voor uw stroomschema.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een stroomdiagram in visio?

U kunt op verschillende manieren een stroomschema maken in Visio. Eén manier is het gebruik van de basisvormen die beschikbaar zijn in de vormenbibliotheek. U kunt deze vormen gebruiken om vanuit het niets een stroomschema te maken. Een andere manier is het gebruik van een Visio-sjabloon. Er zijn een aantal verschillende sjablonen waaruit u kunt kiezen, en elke sjabloon heeft een andere lay-out en een andere set vormen. U kunt ook een invoegtoepassing van derden gebruiken om een stroomschema in Visio te maken.

Door Danika Fugh

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een plattegrond in Word? :: Wat is een VRO?
Handige links