Huis > H > Hoe Stuur Je Een Beveiligde Mail?

Hoe stuur je een beveiligde mail?

Eén bericht versleutelen

  1. Klik in een bericht dat u opstelt op Bestand > Eigenschappen.
  2. Klik op Beveiligingsinstellingen en schakel het selectievakje Berichttekst en bijlagen versleutelen in.
  3. Stel uw bericht op en klik op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Waarom zie ik geen tabbladen in Excel?

Zorg ervoor dat de optie Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Dit kan op de volgende manieren: In alle andere Excel-versies gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer onder Weergaveopties voor deze werkmap of het selectievakje bij Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Waarom kan ik een tabblad in Excel niet verwijderen? Een of meer werkbladen verwijderen

Als er geen niet-geselecteerd werkblad zichtbaar is, klikt u met de rechtermuisknop op de tab van een geselecteerd werkblad en klikt u in het snelmenu op Groepering bladen opheffen. Klik op het tabblad Start in de groep Cellen op de pijl naast Verwijderen en klik op Blad verwijderen.

Mensen vragen ook: waarom kan ik excel niet bewerken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een Excel-document niet kunt bewerken: -Het document kan vergrendeld zijn voor bewerking. Om te controleren of dit het geval is, probeert u het document te openen in alleen-lezen modus. Als u het kunt bewerken in de alleen-lezen modus, dan is het waarschijnlijk vergrendeld voor bewerking.
Het document kan beschadigd zijn. Probeer het document in een ander programma te openen, zoals Word of Google Docs, om te zien of u het daar kunt bewerken.
Mogelijk hebt u geen toestemming om het document te bewerken. Als u bijvoorbeeld een document probeert te bewerken dat is opgeslagen op een gedeelde schijf, moet u de eigenaar van het document om toestemming vragen om het te bewerken. Hoe kan ik een beveiligd PDF bestand printen? Er zijn een paar verschillende manieren om een beveiligd PDF-bestand af te drukken:
1. Gebruik een PDF-viewer die het afdrukken van beveiligde PDF's ondersteunt. Adobe Reader is een populaire optie die gratis kan worden gedownload.
2. Gebruik een PDF-conversieprogramma om de beveiligde PDF te converteren naar een ander formaat dat kan worden afgedrukt, zoals een afbeeldingsbestand.
3. Gebruik een PDF-afdrukprogramma dat speciaal is ontworpen voor het afdrukken van beveiligde PDF's. Deze tools zijn meestal betaalde opties, maar ze kunnen een gratis proefversie aanbieden.
4. Druk de PDF af naar een bestand in plaats van naar een printer. Dit maakt een onbeveiligde kopie van de PDF die kan worden afgedrukt.
5. Vraag de maker van de beveiligde PDF om een onbeveiligde versie die u kunt afdrukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Hoe kan ik een Word document bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Kan alleen-lezen niet uitzetten? U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen.

Kan bestand niet lezen?

Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder. Hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen? Om een werkblad te beveiligen en te vergrendelen kunt u de functie Blad beveiligen in Excel gebruiken. Met deze functie kunt u aangeven welke cellen zijn vergrendeld en welke niet, en kunt u een wachtwoord toevoegen om te voorkomen dat anderen het blad bewerken.

Daarvan, welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren excel?

Er zijn een paar opties die je niet handmatig hoeft uit te voeren excel:
1. U kunt een macro gebruiken om het proces te automatiseren.
2. U kunt een tool van derden gebruiken die het proces voor u kan automatiseren.
3. U kunt de ingebouwde functies van Excel gebruiken om het proces te automatiseren.

Door Kinsley

Vergelijkbare artikelen

Hoe geraak ik terug op mijn facebook? :: Hoe zet ik een wachtwoord op een Excel bestand?
Handige links