Huis > W > Wat Te Doen Als Je Je Wachtwoord Vergeten Bent Van Je Macbook?

Wat te doen als je je wachtwoord vergeten bent van je MacBook?

Wanneer je je niet meer kan aanmelden op je Mac omdat je je wachtwoord bent vergeten, volstaat het om je Mac eerst te herstarten. Klik vervolgens op je gebruikersaccount, klik daarna op het vraagteken in het wachtwoordveld en klik vervolgens op de pijl naast 'opnieuw instellen met je Apple ID'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet?

Meestal wordt wachtwoordherstel uitgevoerd via een e-mail. Aan een account is namelijk (meestal) een e-mailadres gekoppeld. Wie wachtwoordherstel aanvraagt, krijgt een e-mail op dat opgegeven e-mailadres. Via een link in die mail kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld. Wat dit betreft, kan macbook niet ontgrendelen? Als u de instellingen in Systeemvoorkeuren niet kunt ontgrendelen

  • Installeer de nieuwste Apple software-updates.
  • Als u een leeg wachtwoord gebruikt om u aan te melden bij uw Mac, wijzigt u uw wachtwoord in voorkeuren voor Gebruikers en groepen. Gebruik geen leeg wachtwoord.

Daarvan, kan niet meer inloggen op mijn mac?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer kunt inloggen op uw mac. Het eerste wat je moet controleren is of je mac is ingeschakeld en aangesloten. Als dat zo is, dan is het volgende wat je moet controleren je wachtwoord. Weet je zeker dat je het juiste wachtwoord invoert, dan is het volgende wat je moet controleren je internetverbinding. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen of contact opnemen met Apple support voor verdere hulp. Wat moet je doen als je Mac vastloopt? Als uw Mac vastloopt, moet u eerst proberen hem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen het PRAM of NVRAM te resetten. U kunt ook proberen op te starten in de veilige modus of de Recovery HD gebruiken om uw schijf te repareren. Als geen van deze dingen werkt, kunt u uw Mac naar een Apple Store of een erkende serviceprovider brengen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe ontgrendel ik mijn imac?

Haal je Mac uit de sluimerstand door op een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken of door het scherm van je Mac-notebook te openen. Op het scherm wordt aangegeven dat je Mac wordt ontgrendeld. Daarvan, hoe herstart je een macbook? Meestal kun je je Mac opnieuw opstarten door Apple-menu > 'Herstart' te kiezen. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld als de Mac niet meer reageert, moet je de computer mogelijk op een andere manier opstarten. Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld.

Hoe kan ik mijn imac opnieuw installeren?

macOS herinstalleren

  1. De nieuwste versie van macOS installeren die compatibel is met je computer: Option + Command + R.
  2. De originele macOS-versie van je computer opnieuw installeren (inclusief beschikbare updates): Option + Shift + Command + R.
  3. Je huidige versie van macOS opnieuw installeren: Command + R.
Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan? U kunt op verschillende manieren een nieuw wachtwoord aanvragen. Eén manier is om naar de website te gaan waarvoor u het wachtwoord nodig hebt en te zoeken naar een link "Wachtwoord vergeten". Deze link brengt u meestal naar een pagina waar u uw e-mailadres of gebruikersnaam kunt invoeren, waarna een nieuw wachtwoord naar u wordt gemaild.
Een andere manier om een nieuw wachtwoord aan te vragen is door contact op te nemen met de klantenservice van de website of dienst waartoe u toegang probeert te krijgen. Zij kunnen u helpen uw wachtwoord opnieuw in te stellen zodat u kunt inloggen.
Als u problemen hebt met inloggen omdat u denkt dat u het verkeerde wachtwoord hebt, kunt u proberen een wachtwoordherstelprogramma te gebruiken. Deze tools zijn ontworpen om u te helpen verloren of vergeten wachtwoorden terug te vinden.

Men kan zich ook afvragen: wie is de beheerder van mijn mac?

Om te weten te komen wie de beheerder van uw Mac is, opent u het programma Systeemvoorkeuren en klikt u op het voorkeurenpaneel Gebruikers en groepen. De naam van de beheerdersaccount wordt bovenaan het paneel weergegeven.

Door Joost

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je Apple Watch met MacBook? :: Hoe kan ik mijn code veranderen?
Handige links