Huis > H > Hoe Verbind Je Apple Watch Met Macbook?

Hoe verbind je Apple Watch met MacBook?

Klik op je Mac op Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren'. Klik op 'Beveiliging en privacy' > 'Algemeen'. Selecteer 'Gebruik je Apple Watch om apps en je Mac te ontgrendelen' of 'Je Apple Watch mag je Mac ontgrendelen'. Als je meer dan één Apple Watch hebt, selecteer je het horloge waarmee je je apps en Mac wilt ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe oud is mijn MacBook pro?

Klik op  > Over deze Mac. Onder de softwareversie vind je de modelnaam van jouw MacBook (bijvoorbeeld MacBook Pro (15-inch, 2017). Het jaartal geeft aan in welk jaar de MacBook uitgebracht is. Vaak wordt hier ook nog een periode aangegeven, zoals het begin of eind van een specifiek jaar. Hoe reset ik mijn MacBook pro? Volg de volgende stappen:

  1. Schakel jouw Apple MacBook uit.
  2. Houd de linker Control, linker Option en linker Shift toetsen 7 seconden ingedrukt.
  3. Druk nu ook de aan/uit-knop in.
  4. Houd alle 4 de toetsen 7 seconden ingedrukt en laat ze dan los.
  5. Wacht een paar seconden en schakel jouw MacBook dan weer in.

Waarom kan ik niet inloggen op mijn Apple ID?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet kunt inloggen op uw Apple ID. De eerste reden kan zijn dat u het verkeerde e-mailadres of wachtwoord gebruikt. Als u zeker weet dat u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt, zou de volgende stap zijn om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. De laatste stap zou zijn om contact op te nemen met Apple support voor verdere hulp. Wat is mijn gebruikersnaam Mac? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat gebruikersnamen op verschillende computers en apparaten verschillend kunnen zijn. Als u vraagt naar uw gebruikersnaam op een specifieke Mac-computer, kunt u deze vinden door het programma Systeemvoorkeuren te openen en te klikken op het pictogram "Gebruikers en groepen". Uw gebruikersnaam staat bovenaan het venster naast het woord "Naam".

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Men kan zich ook afvragen: hoe forceer stop je iets?

Houd ctrl (⌃) ingedrukt op je toetsenbord, en klik op het programma in het Dock. Of in plaats van ctrl (⌃), kun je ook je rechtermuisknop gebruiken. Je ziet nu een aantal opties, waaronder "Stop". Wanneer je nu option (⌥) ingedrukt houdt, zie je die optie veranderen in "Geforceerd Stoppen". Dus, waar zit aan uit knop macbook pro? Op de Mac Pro (2019) is de aan/uit-knop een ronde knop bovenop de computer, naast de Thunderbolt 3-poorten. Op de Mac Pro (Rack, 2019) is de aan/uit-knop een pilvormige knop aan de voorkant van de computer, naast het statusindicatielampje.

Dienovereenkomstig, hoe herstel je een imac?

Command + R: Start op vanaf het ingebouwde macOS-herstelsysteem. Met deze toetscombinatie kun je de recentste versie van macOS die op je systeem was geïnstalleerd opnieuw installeren of de andere apps in macOS-herstel gebruiken. Option + Command + R: Start via het internet op vanaf macOS-herstel. Is mijn Mac te oud? Het eenvoudige antwoord is dat als uw Mac een besturingssysteem van 10.13 of later heeft, hij niet te oud is. Als uw Mac een besturingssysteem heeft van 10.12 of eerder, dan is hij mogelijk te oud. In het algemeen geldt dat als uw Mac meer dan vijf jaar oud is, hij mogelijk te oud is.
Het ingewikkelde antwoord is dat het afhangt van waar u uw Mac voor wilt gebruiken. Als u uw Mac alleen voor basistaken wilt gebruiken, zoals internetten en e-mailen, dan is een oudere Mac misschien prima. Wilt u uw Mac echter gebruiken voor zwaardere taken, zoals videobewerking of gamen, dan is een nieuwere Mac wellicht noodzakelijk.

Welke macOS kan ik installeren?

De huidige release van macOS is Catalina (10.15). De twee eerdere releases zijn Mojave (10.14) en High Sierra (10.13). Alle drie de releases zijn nog steeds te downloaden in de App Store.

Door Held

Vergelijkbare artikelen

Hoe wachtwoord aanpassen? :: Wat te doen als je je wachtwoord vergeten bent van je MacBook?
Handige links