Huis > H > Hoe Haal Je Read Only Weg?

Hoe haal je read only weg?

Hoewel het helaas niet mogelijk is om de alleen-lezenmodus van een Worddocument te verwijderen als je het wachtwoord niet weet, kun je heel eenvoudig de tekst van het Worddocument kopiƫren in een nieuw Wordbestand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een beveiliging in excel opheffen zonder dat je die weet?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand. Trouwens, hoe veilig is een excel wachtwoord? Als u zich afvraagt hoe veilig is Excel-wachtwoordbeveiliging? Het antwoord is: het is niet volledig bewijs! Met de ingebouwde wachtwoordbeveiliging van Excel-bestanden kunnen we zeggen dat er een goede hoeveelheid bescherming is, maar niets zo sterk dat u kan redden van iets ernstigs.

Hoe wachtwoord laten onthouden?

Wanneer u een nieuwe account aanmaakt op een website, wordt u meestal gevraagd een wachtwoord aan te maken. Nadat u uw wachtwoord hebt ingevoerd, ziet u mogelijk een selectievakje met de tekst "Onthoud mij". Door dit vakje aan te vinken wordt uw wachtwoord onthouden door uw webbrowser, zodat u het niet bij elk bezoek aan de website opnieuw hoeft in te voeren.
Om uw wachtwoord op een specifieke website te onthouden, moet u een nieuwe account aanmaken of inloggen op uw bestaande account. Zodra u bent ingelogd, zoekt u naar een vakje met de tekst "Onthoud mij" of iets dergelijks. Vink dit vakje aan, en uw wachtwoord zou door uw webbrowser moeten worden opgeslagen. Wat moet je doen als je niet kan typen in Word? Als u niet kunt typen in Word, moet u proberen uw computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u proberen Word te verwijderen en opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je een achtergrond weg?

Ga naar Remove.bg en selecteer een foto en open deze om de achtergrond te verwijderen.

Hoe kan ik een DOCX bestand openen?

DOC en DOCX openen. DOC, DOCX en DOCM bestanden zijn gemaakt met Microsoft Office Word. Deze documenten kunnen worden geopend in Microsoft Office of Word, maar ook met andere software, apps en online viewers. Vervolgens, hoe kan ik een word document bewerken op mijn ipad? U kunt Word op uw Android-tablet, iPad of Windows-tablet gebruiken om tekst te selecteren en op te maken, de regel- en alinea-afstand te wijzigen, de inspringing te wijzigen en lijsten toe te voegen. U kunt ook het menu Bewerken gebruiken om geselecteerde tekst te knippen, kopiƫren, plakken en verwijderen.

Wat is het beste gratis Office-pakket?

Beste gratis Office-software in een oogopslag

  • Microsoft Office Online.
  • Zoho Workplace.
  • Polaris Office.
  • LibreOffice.
  • WPS Office Free.
  • FreeOffice.
  • Google Docs.
Dienovereenkomstig, is er een gratis office-pakket? Er zijn veel gratis kantoorpakketten beschikbaar, zoals LibreOffice, Apache OpenOffice en Microsoft Office Online. Elk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die het beste bij uw behoeften past. LibreOffice heeft bijvoorbeeld meer mogelijkheden dan Microsoft Office Online, maar het kan moeilijker te gebruiken zijn.

Je kunt ook vragen welke office versie is gratis?

Er is geen gratis versie van Microsoft Office; er zijn echter wel gratis alternatieven, zoals LibreOffice en OpenOffice.

Door Nannette

Vergelijkbare artikelen

Waar worden wachtwoorden opgeslagen in Chrome? :: Kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen word?
Handige links