Huis > K > Kan Ik Als Eigenaar Ook Gedeeltes Van Mijn Document Blokkeren Tegen Wijzigingen Word?

Kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen word?

Ga naar het tabblad Controleren in de groep Beveiligen en klik op Bewerking beperken. Schakel in het gebied Bewerkingsbeperkingen het selectievakje Alleen bewerkingen van dit type toestaan in het document in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Men kan zich ook afvragen: hoe haal je een word document terug?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen. Selecteer opslaan als op de balk boven aan het bestand om het bestand op te slaan. Waarom kan ik mijn Word document niet openen? Oplossing

  • Selecteer Bestand > Opties.
  • Klik in het venster Opties op Vertrouwenscentrum > Instellingen voor het vertrouwenscentrum.
  • Klik in het venster Vertrouwenscentrum op Instellingen voor bestandsblokkering en schakel het selectievakje 'Openen' of 'Opslaan' uit voor het bestandstype dat u wilt openen of opslaan.

Hoe bewerk je een alleen-lezen document?

Er zijn een paar manieren om een alleen-lezen document te bewerken, afhankelijk van het type document.
Als het document een formaat heeft dat kan worden bewerkt, maar is ingesteld als alleen-lezen, kunt u de instelling meestal wijzigen door het document te openen, naar het menu Bestand te gaan en de optie "Alleen-lezen" of "Alleen-lezen maken" te deselecteren.
Als het document een formaat heeft dat niet bewerkt kan worden, kunt u proberen het te openen in een ander programma dat dat type document kan bewerken. Als het document bijvoorbeeld een PDF is, kunt u proberen het te openen in Adobe Acrobat of een ander PDF-bewerkingsprogramma. Hoe haal je read only weg? Er zijn een paar manieren om alleen-lezen te verwijderen:
1. Rechtsklik op het bestand of de map en selecteer "Eigenschappen."
2. Haal onder het tabblad "Algemeen" het vinkje weg bij "Alleen-lezen" en klik op "OK."
3. Gebruik de opdrachtregel. Bijvoorbeeld, om alleen-lezen te verwijderen uit een bestand met de naam "file1.txt" gebruikt u de opdracht:
attrib -r file1.txt
4. U kunt de opdrachtregel ook gebruiken om alleen-lezen te verwijderen uit een hele map. Bijvoorbeeld, om alleen-lezen te verwijderen uit een map genaamd "dir1" gebruikt u de opdracht:
attrib -r dir1\*.* /s

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik een map beveiligen met een wachtwoord?

Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in. Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet meer typen in word? Vaststellen welke COM-invoegtoepassing het probleem veroorzaakt

  • Selecteer de Microsoft Office-knop en selecteer vervolgens Word-opties.
  • Selecteer Invoegtoepassingen.
  • Klik in de lijst Beheren op COM-invoegtoepassingen en klik vervolgens op Start.
  • Klik op OK om het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen te sluiten.

Mensen vragen ook: waar vind ik autoherstel bestanden?

De locatie voor ASD-bestanden instellen

  1. Open het menu Extra, klik op Opties en open het tabblad Bestandslocaties.
  2. Klik in het vak Bestandstypen op AutoHerstel-bestanden.
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Typ de naam voor de map waarin u herstelde documenten wilt laten opslaan.
Mensen vragen ook: wat moet je doen als word niet reageert? Wanneer Word niet reageert, is het eerste wat u moet doen uw werk opslaan. Druk hiervoor op CTRL+S op uw toetsenbord. Dit zal uw werk opslaan in het geval dat Word crasht.
Als het opslaan van je werk niet helpt, probeer dan je computer opnieuw op te starten. Soms kan een simpele herstart het probleem verhelpen.
Als opnieuw opstarten niet helpt, probeer dan Word te openen in de veilige modus. Druk hiervoor op CTRL+ALT+DELETE op uw toetsenbord en klik vervolgens op "Taakbeheer starten". In het Taakbeheer klikt u op het menu "Bestand" en vervolgens op "Nieuwe taak (Uitvoeren...)". Typ in het venster "Nieuwe taak maken" "winword.exe /safe" (zonder de aanhalingstekens) en klik dan op "OK". Dit zal Word openen in veilige modus, wat het probleem kan oplossen.
Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, moet u wellicht Microsoft Word verwijderen en opnieuw installeren.

Waarom kan ik geen documenten openen?

Er zijn een paar redenen waarom u documenten niet kunt openen. Eén reden is dat het bestand corrupt kan zijn. Dit betekent dat het bestand niet door de computer kan worden gelezen. Een andere reden is dat het bestand een indeling heeft die niet door uw computer wordt ondersteund. Als u bijvoorbeeld een .docx-bestand probeert te openen op een computer die geen Microsoft Word heeft, kunt u het niet openen.

Door Rimas Bambeck

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je read only weg? :: Hoe krijg ik het wachtwoord van mijn computer af?
Handige links