Huis > W > Welke Apps Kan Ik Koppelen Aan Google Home?

Welke apps kan ik koppelen aan Google Home?

De Nest Hub werkt onder andere samen met deze services.

  • YouTube.
  • YouTube Music.
  • Google Foto's.
  • Google Maps.
  • Google Agenda.
  • Netflix.
  • Spotify.
  • Philips Hue.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, welke radiozenders via google home?

Actie:Zeg 'Hey Google' en dan:
Luisteren naar de dichtstbijzijnde radiozender op basis van naam'Speel Mega 97.9 FM af' 'Speel ESPN Radio af' 'Speel Mega 97.9 af op iHeartRadio' 'Speel WNYC af'
Luisteren naar radiozender op basis van zendercode'Speel KQED af' 'Speel KFOG af'
Wat is Deezer flexibel? Deezer Vast (€5,99 per maand). Dit abonnement is niet tussentijds op te zeggen, het loopt tot het einde van je contract. Deezer Flexibel (€9,99 per maand). Dit abonnement is maandelijks op te zeggen.

Hoe verbind ik mijn telefoon met Google nest?

Er zijn een paar manieren om je telefoon te verbinden met Google Nest. De eerste manier is om de Google Nest-app op je telefoon te downloaden en je aan te melden met je Google-account. Zodra u bent aangemeld, kunt u uw Nest-apparaten bedienen vanuit de app.
Een andere manier om je telefoon te verbinden met Google Nest is door de Nest-app voor Android of iOS te gebruiken. Zodra u de app op uw telefoon hebt geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op de optie "Instellingen". Tik op het volgende scherm op de optie "Nest-account". Vanaf hier kunt u zich aanmelden met uw Google-account en toegang krijgen tot uw Nest-apparaten.
Tot slot kunt u uw telefoon ook verbinden met Google Nest door de Nest-app voor web te gebruiken. Ga hiervoor gewoon naar nest.com in je webbrowser en meld je aan met je Google-account. Zodra u bent aangemeld, kunt u uw Nest-apparaten bedienen via de webinterface. Waarom kan Google mijn telefoon niet vinden? Als je problemen hebt om je telefoon te vinden met Google, zijn er een paar mogelijke verklaringen:
1. Uw telefoon is mogelijk niet verbonden met internet. Zorg ervoor dat hij verbonden is met Wi-Fi of een datanetwerk.
2. Mogelijk hebt u locatieservices op uw telefoon uitgeschakeld. Ga naar de instellingen van je telefoon en zoek naar de opties "Locatie" of "Beveiliging en privacy" om ze weer in te schakelen.
3. Uw telefoon is misschien uitgeschakeld of de batterij is leeg. Als je telefoon is uitgeschakeld, kun je hem niet vinden met Google.
4. Mogelijk hebt u een beveiligingsfunctie ingesteld, zoals een vergrendelingsscherm of apparaatbeveiliging, waardoor Google geen toegang heeft tot de locatie van uw telefoon. Probeer eventuele beveiligingsfuncties te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Vervolgens, waar is mijn android telefoon?

Ga in uw browser naar google.com/android/find . Als u niet bent aangemeld, log dan in met hetzelfde account als uw Android-telefoon. De volgende pagina wordt geopend op de Google-accountpagina om uw telefoon te vinden. Welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn Google account? Apparaten met accounttoegang bekijken

  • Ga naar je Google-account.
  • Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging.
  • Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren.
  • Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.

Hoe voeg ik een apparaat toe aan mijn netwerk?

Optie 2: Een netwerk toevoegen

  1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Netwerk en internet. Internet.
  3. Tik onderaan de lijst op Netwerk toevoegen. Misschien moet je de netwerknaam (SSID) en beveiligingsgegevens opgeven.
  4. Tik op Opslaan.
Hoe moet ik mijn apparaat koppelen? Pairing your device means connecting it wirelessly to another device, typically via Bluetooth. To do this, you'll need to put both devices into pairing mode. This is usually done by going into the Bluetooth settings on each device and selecting "Pair." If you're having trouble connecting, make sure that the devices are close to each other and that there are no other devices nearby that could be interfering with the connection.

Waarom kan ik Google Home niet installeren?

Googles Home-app is niet compatibel met je toestel. Je toestel voldoet mogelijk niet aan de systeemvereisten.

Door Morrissey

Vergelijkbare artikelen

Is Apple Music het waard? :: Kan Apple Music niet koppelen aan Google Home?
Handige links