Huis > W > Wat Betekent Die Smileys Op Snapchat?

Wat betekent die Smileys op Snapchat?

Een rood hartje: je bent elkaars allerbeste vrienden en krijgt deze te zien als jullie twee weken lang elkaars allerbeste vrienden zijn. Een geel hartje: deze verschijnt naast je allerbeste vriend als diegene dat ook van jou is. Glimlachende emoji met blosjes: deze emoji verschijnt naast één van je beste vrienden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, wat betekenen die 2 pijltjes bij snapchat?

Wat betekenen de verschillende gekleurde pijlen in Snapchat?

  • De gevulde rode pijl betekent alleen dat je een Snap zonder audio hebt verzonden.
  • De gevulde paarse pijl betekent dat je een Snap met audio hebt verzonden.
  • De gevulde blauwe pijl betekent dat je een chat verzendt.
Wat betekent πŸŸͺ? πŸŸͺBetekenis en Beschrijving

De betekenis van emoji-symbool πŸŸͺ is paars vierkant, het is gerelateerd aan paars, vierkant, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "πŸ›‘ Symbolen" - "βšͺ️ meetkundig".

Trouwens, wat betekent 😬?

De 😬 emoji is een grimmig gezicht. Het kan worden gebruikt om frustratie, pijn of een grap uit te drukken. Daarvan, wat betekent 😊 op snapchat? De 😊 emoji op Snapchat betekent dat de persoon gelukkig en tevreden is.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat betekent ⏳?

De betekenis van emoji-symbool ⏳ is zandloper met stromend zand, het is gerelateerd aan timer, zand, zandloper, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "🚌 Reizen en plaatsen" - "⌚ tijd". Wat betekent het grijze pijltje bij Snapchat? Ververs je vriendenpagina wanneer de Snap verstuurd is.

Als de rode pijl grijs wordt en je ernaast de tekst 'In afwachting' ziet, dan heeft je vriend je verwijderd van zijn of haar vriendenlijst.

Bovendien, wat is de betekenis van πŸ’•?

πŸ’•Betekenis en Beschrijving

De betekenis van emoji-symbool πŸ’• is twee harten, het is gerelateerd aan liefde, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "πŸ˜‚ Smileys en emotie" - "πŸ’‹ emotie".
Wat betekent πŸ’• op Snapchat? Volgens Emojipedia is de πŸ’• emoji geclassificeerd als een "lachend gezicht met twee harten" emoji. Deze emoji wordt vaak gebruikt om liefde, genegenheid of waardering uit te drukken.

Dienovereenkomstig, wat betekent c&m op instagram?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. Enkele mogelijke interpretaties zijn echter "cool en minimaal" of "chique en modern."

Door Poulter Naegle

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder dat de vinkjes blauw worden? :: Wat betekent een punaise bij Snapchat?
Handige links