Huis > H > Hoe Zet Je Apple Music Abonnement Stop?

Hoe zet je Apple Music abonnement stop?

Apple Music opzeggen

  1. Ga naar music.apple.com/nl.
  2. Kies 'Log in' bovenaan de pagina. Als u deze knop niet ziet, slaat u deze stap over.
  3. Tik of klik op het accountsymbool .
  4. Kies 'Instellingen'.
  5. Scrol naar 'Abonnementen' en kies 'Beheer'.
  6. Kies 'Annuleer abonnement'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Is Apple Music Maandelijks opzegbaar?

Over het annuleren van abonnementen van Apple

Abonnementen worden doorgaans automatisch verlengd, tenzij u ze opzegt. Als u een betaald abonnement opzegt, kunt u het abonnement blijven gebruiken tot de volgende factuurdatum.
Hoe kan ik een abonnement opzeggen? Volgens de wet moet u kunnen opzeggen op dezelfde manier als waarop u het abonnement afsloot. Sloot u het abonnement online af? Dan moet u ook online kunnen opzeggen, bijvoorbeeld via de website of door het sturen van een e-mail.

Trouwens, hoe krijg je gratis apple music?

Er zijn een paar manieren om gratis Apple Music te krijgen. De eerste is om je aan te melden voor een gratis proefperiode. Hiermee krijg je drie maanden lang toegang tot de hele Apple Music-catalogus. Na afloop van de proefperiode wordt automatisch het standaard maandtarief in rekening gebracht, tenzij je je abonnement opzegt.
Een andere manier om gratis Apple Music te krijgen is door je aan te melden voor een iPhone of iPad met iOS 8.4 of hoger. Dit geeft je toegang tot de Apple Music app en een gratis proefperiode van drie maanden. Na afloop van de proefperiode wordt automatisch het standaard maandtarief in rekening gebracht, tenzij je het abonnement opzegt.
Tot slot kunnen sommige mensen in aanmerking komen voor een gratis Apple Music-abonnement via hun draadloze provider. Informeer bij je provider of dit voor jou een optie is. Is iTunes gratis? Ja, iTunes is gratis. U kunt het downloaden uit de App Store.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar vind ik mijn Abonnementen bij Apple?

Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'Abonnementen'. Tik op de naam van het abonnement dat u wilt wijzigen. Als er verschillende soorten abonnementen beschikbaar zijn, wordt een lijst weergegeven. Is Apple TV Maandelijks opzegbaar? Tot het einde van je maand kun je nog gebruikmaken van Apple TV+, daarna wordt de toegang tot de dienst ontzegt. Let op! annuleer je tijdens de gratis proefperiode tv+, dan wordt je abonnement per direct stopgezet!

Wat kost Apple Music abonnement?

Het standaard abonnement kost € 9,99 per maand waarmee je onbeperkt naar de 60 miljoen nummers luistert. Wil jij jouw Apple Music abonnement delen met je gezin, dan kies je voor het gezinsabonnement van € 14,99. Je deelt het abonnement dan met maximaal 6 personen. Voor studenten is er een speciaal abonnement. En nog een vraag, hoe zeg je je abonnement af op spotify? Om je Spotify-abonnement te annuleren, ga je naar de pagina 'Accountbeheer' op de Spotify-website. Log in op je account en ga naar 'Abonnement'. Klik op 'Annuleer abonnement' en volg de instructies.

Hoe kom ik van mijn krantenabonnement af?

To cancel your newspaper subscription, you will need to contact the company that you subscribed with and request to cancel your subscription. They will likely require some information from you, such as your account number or the name on the account, in order to process your request. Once your cancellation is processed, you should stop receiving the newspaper.

Door Bruyn

Vergelijkbare artikelen

Kan je een jaarabonnement opzeggen? :: Hoe kan Spotify gratis zijn?
Handige links