Huis > H > Hoe Cache Legen Chrome?

Hoe cache legen Chrome?

In Chrome

  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Klik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Wat dit betreft, waarom slaat een browser tijdelijke internetbestanden op?

Simpel gezegd is de cache de plek waar (internet)bestanden tijdelijk worden opgeslagen op je pc, tablet of smartphone. De bestanden worden opgeslagen zodat je snellere toegang hebt tot de website. Want de meeste bestanden staan al op je apparaat. Daarvan, wat is de cache van je browser? De browser cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte data wordt opgeslagen om zo vervolgens sneller websites voor je te laden. Het worden ook wel de tijdelijke internet bestanden genoemd.

Wat is wachten op cache?

Wachten op cache betekent simpelweg dat de browser wacht op het laden van de cache-versie van de pagina. Dit kan om een aantal redenen gebeuren, waaronder:
-De cache versie van de pagina is verouderd en moet ververst worden
-De cache versie van de pagina is corrupt en moet opnieuw gemaakt worden
-De browser kan geen verbinding maken met de server en vertrouwt op de cache versie van de pagina. Waar vind ik het cachegeheugen? Het cachegeheugen bevindt zich meestal op het moederbord. U vindt het cachegeheugen door te zoeken naar een kleine, rechthoekige chip met het label "cache". Het cachegeheugen bevindt zich meestal dicht bij de CPU.

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je de kleur van Google Chrome?

Klik op Klaar als u de kleur van de browser in de chrome browser wilt veranderen.

Vervolgens, hoe kan ik alles verwijderen van mijn samsung?

Check 3.Fabrieksgegevens herstellen vanuit Instellingen

  1. Stap 1. Ga naar Instellingen en navigeer naar Algemeen beheer.
  2. Stap 2. Selecteer Resetten.
  3. Stap 3. Kies Fabrieksgegevens herstellen.
  4. Stap 4. Nadat je de details voor Fabrieksgegevens herstellen hebt bevestigd, tik je op Resetten.
  5. Stap 5. Tik op Alles verwijderen.
Hoe verwijder je alle gegevens van een app? Heb je een app uitgekozen, dan kun je erop tappen. In beeld staan dan twee of meerdere opties, maar je komt in elk geval Opslag wissen en Cache wissen tegen. Op de screenshots kun je zien hoe dit eruitziet op Android 10. Let op: als je dit doet, dan wis je de gegevens permanent.

Daarvan, waarom is mijn iphone opslag vol?

Veel iPhone-apps gebruiken een cache om data offline op te slaan. Naarmate de cache-opslag groeit kan de app trager worden en loopt je iPhone-geheugen vol. Vervolgens, hoe kan ik mijn icloud opslag vergroten? Het eerste wat u kunt doen om uw iCloud-opslag te vergroten, is meer kopen bij Apple. U kunt kiezen uit 50 GB voor € 0,99/maand of 200 GB voor € 2,99/maand.
U kunt ook proberen een deel van uw gegevens over te hevelen naar een andere cloudopslagdienst zoals Dropbox, Google Drive of Microsoft OneDrive. Zorg er ten slotte voor dat u regelmatig uw iCloud-back-ups opschoont en oude bestanden of gegevens verwijdert die u niet meer nodig hebt.

Hoe ruim je WhatsApp op?

Er zijn een paar manieren om WhatsApp op te ruimen:
Je kunt individuele chats verwijderen door op een chat te tikken en deze vast te houden en vervolgens de verwijderoptie te selecteren.
Je kunt meerdere chats tegelijk verwijderen door naar Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis > Alle chats verwijderen te gaan.
U kunt chats archiveren om uw chatscherm op te ruimen. Om een chat te archiveren, blijft u op de chat tikken en selecteert u de optie Archiveren.

Door Jessy

Vergelijkbare artikelen

Waarom zet je jezelf in CC? :: Wat als bluetooth aanstaat?
Handige links