Huis > W > Waarom Zet Je Jezelf In Cc?

Waarom zet je jezelf in CC?

Zodra ik mezelf een CC heb gegeven, is het gemakkelijker om later op mezelf te antwoorden en iedereen die de thread later leest, kan de kloof zien tussen mijn twee e-mails. Meestal zien mensen dit gebeuren en willen ze antwoorden zodat het niet lijkt alsof zij het probleem zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, is het cc of cc?

De correcte spelling van de afkorting voor carbon copy (of copie conforme) is cc, met kleine letters en zonder punten. Hetzelfde geldt voor de afkorting cc voor 'cubic centimetre' en 'cultureel centrum'. Ook het werkwoord cc'en wordt met kleine letters en zonder punten geschreven. Hoe zet je een mail in CC? Het beste antwoord. Afhankelijk van je email client, kan je het gelijk onderaan of ernaast aangeven. Bij gmail bijvoorbeeld staat er gelijk een CC of BCC knop aan de meest rechterkant. Als je outlook hebt kan je dit gelijk aangeven onder de ontvangende partij.

Waarom cc ipv ml?

Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste is cc een afkorting voor kubieke centimeter, een meeteenheid voor volume. ML is een afkorting voor milliliter, een meeteenheid voor volume. Dus cc en ml zijn beide meeteenheden voor volume.
Maar cc is een specifiekere meeteenheid dan ml. CC is een volumemaat in de driedimensionale ruimte, terwijl ml een volumemaat in de tweedimensionale ruimte is. Daarom is cc een nauwkeurigere meeteenheid voor volume dan ml.
Een andere reden om cc in plaats van ml te gebruiken is dat cc een standaard meeteenheid is en ml niet. CC is een meeteenheid die in het metrieke stelsel wordt gebruikt, terwijl ml dat niet is. Daarom is cc een meer algemeen aanvaarde meeteenheid voor volume dan ml. Mensen vragen ook: hoeveel is 1000 cc? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het merk en model van het voertuig, de locatie en de specifieke omstandigheden. Als algemene richtlijn geldt echter dat 1000 cc meestal gelijk is aan 1 liter.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat betekent cc Frans?

Cc is de afkorting van ofwel het Engelse 'carbon copy' ofwel het Franse 'copie conforme'. Er wordt mee aangegeven wie een kopie, afschrift of exemplaar van een brief of mail ontvangt. Ook de kopie zelf wordt wel de cc genoemd. Hoe stuur je een mail naar meerdere personen? E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Daarvan, waarom bcc gebruiken?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Er zijn een paar manieren om meerdere e-mails tegelijk te versturen. Eén manier is het gebruik van een e-mailmarketingdienst zoals Mailchimp of Constant Contact. Met deze diensten kunt u e-maillijsten aanmaken en e-mails naar meerdere mensen tegelijk sturen. Een andere manier is het gebruik van een massa e-mailing service zoals SendGrid of MailJet. Met deze diensten kunt u e-mails sturen naar grote aantallen mensen tegelijk. Ten slotte kunt u een programma als Microsoft Outlook of Gmail gebruiken om e-mails naar meerdere mensen tegelijk te sturen.

Mensen vragen ook: hoe maak ik een groep aan in mijn mail?

Om een groep aan te maken in je mail:
1. Klik op het pictogram Groepen in de linker zijbalk.
2. Klik op de knop Nieuwe groep.
3. Voer een groepsnaam en beschrijving in.
4. Klik op de knop Maken.
5. Voeg leden aan de groep toe door hun e-mailadressen in te voeren in het veld Leden toevoegen.
6. Klik op de knop Opslaan.

Door Gosney Warnken

Vergelijkbare artikelen

Wie is de leider van het CDA? :: Hoe cache legen Chrome?
Handige links