Huis > W > Wat Betekent Compatibiliteit Bij Software?

Wat betekent compatibiliteit bij software?

C. Geeft aan of een systeem, zowel hard- als software, bruikbaar is in samenwerking met een ander systeem. Als er bijvoorbeeld op de verpakking van een softwareprogramma staat dat het 'Windows-compatible' is, betekent het dat de software gebruikt kan worden met Windows.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Trouwens, wat is verenigbaar?

bn., verenigd kunnende worden: dat is niet verenigbaar met zijn principes; die ambten zijn niet verenigbaar, kunnen niet door een zelfde persoon gelijktijdig worden bekleed. Wat is een performant? goed presterend Het beoogde instrument moet ook afgestemd worden op de reeds bestaande (onderzoeks)tools en cijferreeksen. Idealiter wordt het dermate performant dat de gegevensinput vanuit de sector tot een minimum beperkt wordt en de vaak overbodige herinvoer of herbevraging van gegevens vermeden wordt.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik compatibiliteitsmodus aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om de compatibiliteitsmodus in te schakelen. Eén manier is om met de rechtermuisknop te klikken op het programma dat u in compatibiliteitsmodus wilt uitvoeren en "Eigenschappen" te selecteren. In het venster Eigenschappen zal er een tabblad Compatibiliteit zijn. Onder het tabblad Compatibiliteit kunt u het vakje naast "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor" aanvinken en vervolgens het besturingssysteem selecteren waarvoor u het programma in compatibiliteitsmodus wilt uitvoeren. Een andere manier om de compatibiliteitsmodus in te schakelen is het openen van de Probleemoplosser voor programmacompatibiliteit door te klikken op de knop Start en vervolgens "Configuratiescherm" te selecteren. Klik in het Configuratiescherm op "Problemen zoeken en oplossen" en selecteer vervolgens "Programma's". De Probleemoplosser voor programmacompatibiliteit leidt u door een reeks vragen om u te helpen bepalen welke instellingen u moet gebruiken voor de compatibiliteitsmodus. Dienovereenkomstig, is het compatibel met? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren kan afhangen, waaronder de specifieke software en hardware die erbij betrokken zijn. In het algemeen geldt echter dat als twee stukken software of hardware met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen, zij als compatibel worden beschouwd.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, wat is niet verenigbaar?

onverenigbaar - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: on-ver-e-nig-baar 1. niet te verenigen, niet tegelijk uit te voeren ♢ zij vindt vijf kinderen onverenigbaar met een baan Bijvoeglijk naamwoord: on-ver-e-nig-baar de/he... Vervolgens, wat is een ander woord voor performance? demonstratie, kijkspel, manifestatie, optreden, opvoering, performance, presentatie, schouwspel, show, spektakel, tafereel, toneel, uitvoering, vertoning. optreden (zn) : opvoering, performance, toneelopvoering, toneeluitvoering, toneelvoorstelling, uitvoering, vertoning, voorstelling.

Dit in overweging nemend, is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Hoe kan ik de compatibiliteitsmodus uitschakelen? Compatibiliteitsmodus is een functie in Internet Explorer waarmee de browser webpagina's kan weergeven op een manier die compatibel is met oudere versies van de browser. Dit kan nuttig zijn als u problemen hebt met een website die niet correct wordt weergegeven in de laatste versie van IE. Het kan echter ook problemen veroorzaken met de websitefunctionaliteit als de website niet ontworpen is om te werken met oudere versies van de browser.
Om de compatibiliteitsmodus uit te schakelen, opent u het menu Extra en selecteert u Instellingen voor compatibiliteitsweergave. Haal het vinkje weg bij Alle websites weergeven in compatibiliteitsweergave.

Dus, waarom opent word in compatibiliteitsmodus?

Wanneer u een Microsoft Office Word-document opent dat is gemaakt in een eerdere versie van Word, wordt het document geopend in de compatibiliteitsmodus. Hierdoor kunt u met het document werken met behoud van de oorspronkelijke opmaak. Het is echter mogelijk dat sommige functies niet beschikbaar zijn in de compatibiliteitsmodus en dat u de nieuwe functies in Word niet ten volle kunt benutten.

Door Heti

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn computer configureren? :: Welke politieke partijen zijn conservatief?
Handige links