Huis > W > Wat Is Een #Ff?

Wat is een #ff?

De afkorting "FF" betekent "effe (eventjes)".

Lees verder

Bovendien, is ff nederlands?

ff Nederlands woordenboek - Woorden.org. van de ratten besnuffeld/gebeten zijn (=ben je nu helemaal gek!) 3) 1) Afkorting even, effe 2) Even, effe 3) Eventjes 4) Fortissimo 5) Fortissimo (afk.) Wat betekent FT op Whatsapp? (met punt) = featuring (ft.

Bovendien, wat is de betekenis van tf?

In de context van machine learning is tf een afkorting voor "term frequency", een wegingsfactor die wordt gebruikt om aan te geven hoe belangrijk een bepaalde term in een document is. Het tf-gewicht wordt gewoonlijk gebruikt als onderdeel van het tf-idf-weegschema. Wat is de betekenis van VP? VP staat voor "virtueel privénetwerk". Een VP is een privé-netwerk dat gebruik maakt van openbare infrastructuur om externe sites of gebruikers met elkaar te verbinden. VP's worden meestal gebruikt door bedrijven of organisaties om hun werknemers of leden met elkaar te verbinden.

Wat betekenen afkortingen?

Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat. Mensen vragen ook: wat betekent np op whatsapp? np. Afkorting van no problem. Geen probleem. Meestal een manier om te zeggen dat iets niet erg is.

Wat betekent VP op een bouwplan?

Building Integrated PhotoVoltaics, in "goed" Nederlands "in dak zonnepanelen" (pv-panelen), dat wil bijvoorbeeld zeggen dat de pv-panelen niet op de dakbedekking liggen maar er als het ware in: op de plaats van bijvoorbeeld een aantal dakpannen liggen pv-panelen, zodat het dakbeeld rustiger wordt, zeker als de kleur Je kunt ook vragen wat is de betekenis van vgm? In de context van videospellen staat VGM voor "video game music". Hiermee wordt de muziek bedoeld die specifiek voor videospellen is gecomponeerd. Dit kan de muziek zijn die op de achtergrond van een spel speelt, maar ook muziek die als onderdeel van de soundtrack van het spel wordt gebruikt.

Dienovereenkomstig, wat betekent vgm in sms taal?

"Vgm" in sms-taal staat voor "zeer goede morgen".

Door Hubing

Wat betekent AZN achter een naam? :: Wat is de functie van het ASR systeem?
Handige links