Huis > W > Wat Is De Functie Van Het Asr Systeem?

Wat is de functie van het ASR systeem?

Wat is anti-slip regeling of tractie control (ASR)?

ASR zorgt ervoor dat als er te veel gas gegeven wordt, de wielen niet doorslippen en de auto onder controle blijft. Dit kan helpen bij het vanuit stilstand op gladde ondergrond wegrijden en bij het nemen van een bocht met het risico van het slippen van de wielen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Dienovereenkomstig, heeft mijn auto esp?

Als je in een scherpe bocht ingehaald wordt door de kofferbak van de auto dan heb je geen esp maar wel overstuur. Als je de bocht om wil maar je auto rechtdoor dan heb je geen esp maar wel onderstuur. Je kunt ook vragen wat is esc in de auto? De stabiliteitsregeling ESC ((Electronic Stability Control)) helpt u voorkomen dat de wielen doorslippen en verbetert de tractie van de auto.

En nog een vraag, wat te doen bij motormanagement lampje?

Het motormanagementlampje is een waarschuwingslampje dat gaat branden wanneer de computer een probleem met de motor detecteert. Als het lampje gaat branden, moet u de auto naar een monteur brengen en laten nakijken. Hoe merk je dat de stuurbekrachtiging kapot is? Als uw stuurbekrachtiging kapot is, hoort u waarschijnlijk een piepend geluid als u aan het stuur draait. De besturing zal zwaar aanvoelen en het kan moeilijk zijn om het stuur te draaien.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de functie afronden in Excel?

Het getal wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde cijfer als aantal_decimalen gelijk is aan nul. Het getal wordt naar links afgerond als het kleiner is dan 0. Als u verder van nul naar boven wilt afronden, gebruikt u de functie ROUND.

Wat kost een stuurbekrachtigingspomp?

DefectKosten onderdeelKosten werkloon
Pomp€150 – 300€100 – 200
Leidingen€10 – 70€60 – 120
Multiriem€30 – 60€30 – 60
Geheel stuurhuis€600 – 1200€150 – 300
Hoe weet je of je stuurhuis kapot is? De eerste en belangrijkste indicatie van een defecte stuurinrichting is ongewoon stuurgedrag. Als chauffeur moet je het gevoel hebben dat er iets mis is. Let ook op geluiden, waarbij eenzijdige scheurtjes vaak veroorzaakt worden door de wiellagers. Knappen, knallen, kraken bij het sturen is echter nooit normaal.

Wat te doen bij motorstoring auto?

Check zeker eens de verschillende instrumenten op je dashboard. Beginnen andere lampjes te branden, hoor je plots een luid geklop of andere verontrustende symptomen, zet je dan aan de zijkant van de weg. Het is beter om voortijdig te stoppen dan verder te rijden en mogelijk jezelf of andere mensen in gevaar te brengen. Wat dit betreft, hoe maak je een epc berekening? Een epc-berekening is een manier om de energie-efficiëntie van een woning of gebouw te bepalen. De berekening is gebaseerd op de grootte van het gebouw, de leeftijd, het aantal bewoners en het type constructie.

Wat is de EPC waarde?

De EPC-waarde is het aantal klikken dat een affiliate genereert gedeeld door het aantal unieke bezoekers dat hij naar de site van de adverteerder stuurt. Deze waarde wordt gebruikt om te bepalen hoeveel een affiliate per klik wordt betaald.

Door Cati Helferty

Vergelijkbare artikelen

Wat is een #ff? :: Wat als ESP lampje brandt?
Handige links