Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Onder Anderen?

Wat is de afkorting van onder anderen?

Voor onder andere en onder anderen wordt de afkorting o.a. gebruikt. Het is aan te bevelen om onder andere(n) voluit te schrijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat betekent Hare Majesteit?

Majesteit, afgeleid van het Latijnse 'maiestas' (= waardigheid, hoogheid), is de aanspreekvorm van Europese vorsten met de rang van koning of koningin. Je kunt ook vragen wat is de betekenis van monteren? monteren - Werkwoord 1. de juiste beelden achter elkaar zetten ♢ Ze waren bezig om de film te monteren. 2. ergens aan vastmaken ♢ Je moet eerst het groene plaatje monteren.

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van sc?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat sc meerdere betekenissen kan hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. sc kan staan voor wetenschappelijke notatie, significante cijfers of een meeteenheid (bv. sieverts per hoofd van de bevolking). In de programmering is sc ook de naam van een softwarebibliotheek voor statistische berekeningen. Bovendien, wat betekent ty whatsapp? Het technische antwoord op deze vraag is dat ty whatsapp een afkorting is voor "bedankt WhatsApp."

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Wat dit betreft, is het onder andere of onder anderen?

Onder andere(n) krijgt alleen een slot-n als het verwijst naar personen, om precies te zijn: concrete individuen die in de zin benoemd worden. Een paar voorbeelden: Op het popfestival Lowlands treden onder anderen Anouk en Björk op. Onder anderen Geert, Louise en Ricardo stelden zich beschikbaar voor de commissie. Is het andere of anderen? Als andere naar personen verwijst en zelfstandig gebruikt wordt, schrijven we anderen. Andere is zelfstandig gebruikt als er niet meteen een zelfstandig naamwoord op volgt en andere ook niet aangevuld kan worden met een zelfstandig naamwoord uit dezelfde zin of de zin die onmiddellijk voorafgaat.

Waaronder andere of waar onder andere?

Als het betrekking heeft op personen is onder anderen correct; als het betrekking heeft op zaken of dieren schrijven we onder andere. Dus, hoe spreek je de koning aan in een brief? In een brief spreek je de koning aan met "Uwe Majesteit" of "Sire."

Is Majesteit vrouwelijk?

Er is geen definitief antwoord, aangezien Majesteit een fictief personage is zonder gespecificeerd geslacht. Aangezien het personage echter traditioneel wordt afgebeeld als een koningin of keizerin, wordt algemeen aangenomen dat Majesteit vrouwelijk is.

Door Kirstin Crellin

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van hartelijk? :: Wat is HDR op een monitor?
Handige links