Huis > K > Kan Apple Watch Se Onder Water?

Kan Apple Watch se onder water?

Is mijn Apple Watch waterdicht? Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. * U kunt bijvoorbeeld uw Apple Watch dragen en gebruiken tijdens trainingen (blootstelling aan zweet is geen probleem), in de regen en wanneer u uw handen wast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is de waterdruppel op Apple Watch?

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen. Het waterdruppelsymbool verschijnt alleen op Apple Watch Series 2 of nieuwer en op Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Vervolgens, kan ik met mijn apple watch douchen? Zwemmen & douchen met Apple Watch

Vanaf Apple Watch Series 3 zijn deze slimme horloges waterdicht tot 50 meter onder water (WR50M). Je mag de Watch dus volledig onderdompelen in water. Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om.

Kan een Apple Watch tegen zout water?

Ja, de Apple Watch kan tegen zout water. Het horloge is ontworpen om waterbestendig te zijn, en het heeft een speciale coating die het helpt beschermen tegen zout water. Dus, is de apple watch se goed? De Apple Watch is over het algemeen een goed product. Het heeft veel functies en is een geweldige aanvulling op elk Apple apparaat ecosysteem. Er zijn echter enkele gebieden waar de Watch tekortschiet. De levensduur van de batterij is bijvoorbeeld niet zo goed als wordt geadverteerd en kan een beetje pietluttig zijn. Bovendien kunnen de wijzerplaten in direct zonlicht moeilijk leesbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kun je een Apple Watch verbinden met Android?

Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen. Vervolgens, hoe zet je theatermodus uit op apple watch? De theatermodus op de Apple Watch gebruiken

en tik op 'Theatermodus'. boven in het scherm. Om de Apple Watch uit de sluimerstand te halen wanneer de theatermodus is ingeschakeld, tik je op het scherm, druk je op de Digital Crown of de zijknop of draai je de Digital Crown.

Wat betekent het rode puntje op de Apple Watch?

Meldingen bekijken waarop je nog niet hebt gereageerd

Boven in de wijzerplaat verschijnt in het midden een rode stip als je een ongelezen melding hebt. Om de melding te bekijken, voer je de volgende stappen uit: Veeg op de wijzerplaat omlaag om het berichtencentrum te openen.
Hoe ontkoppel je een Apple Watch? Om de Apple Watch los te koppelen van het stopcontact, druk je op de achterkant van de watch op de knop met het symbool van een halve cirkel. Vervolgens draai je de watch met de klok mee, totdat de watch loskomt van het stopcontact.

Dit in overweging nemend, kun je zwemmen met apple watch 6?

Ja, je kunt zwemmen met de Apple Watch 6. Het toestel is waterdicht tot 50 meter en heeft een ingebouwde zwem tracker.

Door Etti Broody

Vergelijkbare artikelen

Kan ik bellen met Apple Watch zonder iPhone? :: Wat betekent het rode puntje op de Apple Watch?
Handige links