Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Betaalmethode Op Apple?

Hoe verwijder je een betaalmethode op Apple?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, hoe betaalmethode verwijderen?

De betaalmethode verwijderen uit de instellingen van uw Android-apparaat

  1. Open Instellingen. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Google-services en -voorkeuren Instellingen voor Google-apps. Google Pay.
  3. Tik op de betaalmethode die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Betaalmethode verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik tickets uit mijn wallet? Kaarten verwijderen uit Apple Wallet
  1. Open de Wallet-app op uw iPhone.
  2. Tik op de kaart die u wilt verwijderen.
  3. Tik op de knop 'Meer' .
  4. Tik op 'Verwijder kaart' en bevestig.

Wat moet je doen als Apple Pay niet werkt?

Als Apple Pay niet werkt, moet u controleren of de dienst in uw land beschikbaar is en of uw apparaat compatibel is. U moet ook een ondersteunde creditcard of bankpas van een deelnemende bank hebben. Als u al deze dingen hebt, maar Apple Pay werkt nog steeds niet, moet u contact opnemen met uw bank of kaartuitgever om er zeker van te zijn dat ze deelnemen aan Apple Pay. Zo ja, dan moet u mogelijk uw kaartgegevens bijwerken of uw kaart toevoegen aan Passbook. Hoe oud moet je zijn om Apple Pay te gebruiken? Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor het gebruik van Apple Pay, maar gebruikers moeten wel een Apple apparaat hebben dat compatibel is met Apple Pay en een ondersteunde creditcard of bankpas.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: wat zijn betaalgegevens?

Allerlei gegevens die gekoppeld zijn aan transacties in het (vooral: elektronische) betalingsverkeer, zoals bijvoorbeeld datum en tijdstip van betaling, het betalingsbedrag; naam van de betaler en ontvanger, betaalwijze (bijvoorbeeld overboeking, pinbetaling, mobiel bankieren, contactloos betalen). Waarom kan ik mijn Apple ID niet voltooien? Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Bovendien, waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen?

Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo. Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Wat dit betreft, kan betaalmethode niet verwijderen google? There can be several reasons why you can't delete a payment method in Google. It could be that there is still an outstanding balance on the account, or that the payment method is linked to a subscription that is still active. If you can't delete the payment method, you can try to disable it instead.

Kan betaalmethode niet verwijderen Google Play?

Als u een betaalmethode op uw Google-account wilt verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar uw Google Play-accountinstellingen
2. Klik op 'Betaalmethode'
3. Klik op de betaalmethode die u wilt verwijderen
4. Klik op 'Verwijderen'
5. Bevestig uw keuze
Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van uw betaalmethode, kunt u contact opnemen met de Google Play-helpdesk.

Door Zorana Faunce

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je verborgen aankopen? :: Welke lichtnetadapter voor AirPods Pro?
Handige links