Huis > H > Hoe Schrijf Je Pp?

Hoe schrijf je pp?

EngelsNederlands
Page(s)p. / pp.p. / pp.
Paragraphpara.par.
Volume(s)Vol. / Vols.Vol. / vols.
NumberNo.Nr.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Mensen vragen ook: wat is de afkorting van personen?

p.p. - afkorting 1. per persoon ♢ met vier oesters p.p. heb je een goed voorgerecht Afkorting: p.p. Daarvan, wat is de betekenis van tka? [b]te koop aangeboden.

Bovendien, wat is het materiaal pp?

Het materiaal pp is een soort kunststof die algemeen wordt gebruikt bij de vervaardiging van vele verschillende soorten producten. Het is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen veel verschillende soorten chemicaliën en ook hittebestendig is. Trouwens, wat wordt er gemaakt van polypropyleen? Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat in een groot aantal toepassingen wordt gebruikt. Het bestaat uit zich herhalende eenheden van propyleen, een kleine koolwaterstofmolecule. Polypropyleen is een lichte kunststof die sterk en duurzaam is. Het is bestand tegen veel chemicaliën en wordt gebruikt in allerlei producten, waaronder voedselverpakkingen, buizen en auto-onderdelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Hoe kort je bijvoorbeeld af?

Als afkorting van bijvoorbeeld zijn bv. en bijv. gebruikelijk. Het is aan te bevelen om in lopende tekst bijvoorbeeld voluit te schrijven. Hoe schrijf je niveau's? Het meervoud van niveau is 'niveaus'.

Waar ligt de klemtoon pagina?

De correcte uitspraak van pagina is [paagienaa], met de klemtoon op de eerste lettergreep. Dienovereenkomstig, wat is de afkorting wbt? wbt is een afkorting voor web-based training.

Wat betekent AZN achter een naam?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het in verschillende contexten verschillende dingen kan betekenen. Enkele mogelijke interpretaties zijn "nu beschikbaar", "alle zones" of "azimut".

Door Lull Cariello

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van oa? :: Welke poort voor ping?
Handige links