Huis > W > Welke Poort Voor Ping?

Welke poort voor ping?

pingen gebruikt geen poorten, maar een protocol. dus je kan niet een poort openzetten voor om te pingen… want dit houdt op bij het externe ip adres… dus de router of de server.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe lees je een speedtest?

Het is eenvoudig om erachter te komen wat de snelheid van je internetverbinding is. Even googelen ('internetsnelheid meten') en je hebt de keus uit meerdere websites met een tool die dit in één klik kan. Een veelgebruikte is bijvoorbeeld Speedtest.net. En nog een vraag, wat is megabit snelheid? Mbps staat voor megabit per seconde. Het geeft de maximale snelheid aan voor het downloaden (ontvangen) en uploaden (versturen) van bestanden. Andere manieren om het aantal Mbps uit te drukken zijn Mbit/s en Mb/s.

Men kan zich ook afvragen: wat is een snelle mbps?

Een "snelle mbps" is een snelheid van gegevensoverdracht die sneller is dan de standaardsnelheid van 1 megabit per seconde. Deze hogere snelheid wordt meestal bereikt door een kabel van hogere kwaliteit te gebruiken of door een protocol met een hogere gegevensoverdrachtssnelheid te gebruiken. En nog een vraag, hoeveel downloadsnelheid heb je nodig? De downloadsnelheid die u nodig hebt, hangt af van wat u van plan bent met uw internetverbinding te doen. Als u alleen op het web surft en e-mail controleert, hebt u niet veel snelheid nodig. Als u echter van plan bent video of muziek te streamen, hebt u een snellere verbinding nodig.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is een goede internetsnelheid voor thuiswerken?

50 Mbit/s is prima voor de alleenwonende thuiswerker. 100 Mbit/s is betrouwbaar als je beiden thuiswerkt. 200 Mbit/s is stabiel als je streamende en gamende kinderen hebt en zelf wil thuiswerken. Dienovereenkomstig, wat zegt downloadsnelheid? De downloadsnelheid is namelijk de snelheid waarmee apparaten, die aangesloten zijn op het internetnetwerk, de gestuurde data van het internetnetwerk kunnen halen. Je kunt hierbij denken aan je smartphone of pc. De downloadsnelheid wordt uitgedrukt in Mbit/s, wat het aantal megabits per seconde is.

Vervolgens, wat is een acceptabele latency?

Over het algemeen is een ping lager dan 50 ms goed. Met een ping van meer dan 150ms kunt u problemen krijgen met games, en waarschijnlijk ook met andere diensten. Mensen vragen ook: waarom is mijn ps4 zo langzaam? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw PS4 traag werkt. Een mogelijkheid is dat er te veel applicaties op de achtergrond draaien, waardoor het systeem traag wordt. Een andere mogelijkheid is dat de harde schijf van je PS4 vol is en moet worden opgeschoond. Tot slot is het mogelijk dat je PS4 gewoon een firmware-update nodig heeft.

Men kan zich ook afvragen: hoe snel moet internet zijn voor gamen?

Het antwoord op deze vraag is enigszins subjectief, aangezien verschillende gamers verschillende verwachtingen hebben van hun game-ervaring. Veel gamers zijn het er echter over eens dat een snelle en betrouwbare internetverbinding essentieel is voor een optimale game-ervaring.
Sommige deskundigen bevelen een minimale downloadsnelheid van 3 Mbps aan voor gaming. Als je echter online multiplayergames of games met hoogwaardige graphics speelt, heb je wellicht een snellere verbinding nodig. Als u bijvoorbeeld een spel met hoge resolutie speelt, hebt u een downloadsnelheid van minstens 10 Mbps nodig.
Het is ook belangrijk om een lage latentie, of "ping", te hebben tijdens het gamen. Een lage ping betekent dat er weinig tot geen vertraging is tussen het moment waarop u een invoer doet op uw controller en het moment waarop die actie wordt uitgevoerd in het spel. Veel gamers vinden een ping van 50 ms of minder ideaal.

Door Joby

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je pp? :: Wat is een te hoge ping?
Handige links