Huis > H > Hoe Schrijf Je Zehma?

Hoe schrijf je Zehma?

Het is een taal die die verschillende culturen samenbrengt. Ik ben er zeker van dat het woord zehma (zogezegd) over enkele jaren wordt opgenomen in de Van Dale.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Welke taal is Zehma?

'Marokkaans voor 'Hé, allesgoed' in één', legt Oussama uit. Wat is de betekenis van Ewa? Je hebt gezocht op het woord: ewa. ewa (tussenwerpsel) 1(straattaal) begroeting met de strekking 'hoe is het? ' of 'wat is er?

Daarvan, wat is besaha?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het beste antwoord hangt af van de specifieke context en situatie. Enkele mogelijke antwoorden zijn echter:
Besaha is een soort Arabische koffie die traditioneel met kardemom wordt gemaakt.
Besaha is een traditioneel Arabisch brood dat vaak bij het ontbijt geserveerd wordt.
Besaha is een traditionele Arabische zoete lekkernij die gemaakt wordt met dadels en honing. Men kan zich ook afvragen: wat is zemmer in straattaal? Het antwoord op deze vraag is dat zemmer een slangterm is voor iemand die als cool of populair wordt beschouwd.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Bovendien, wat is een woeshoem?

Woeshoem is een scheldwoord in straattaal met als betekenis: stinkerd. Woeshoem komt overigens uit het Berbers waarbij de betekenis exact hetzelfde is. “Ewa check die woeshoems in de trein, ze geven me niet eens een plek om te zitten”. Dienovereenkomstig, wat betekent sabi in het marokkaans? stomatasje om de nek, veelal gedragen door Marokkanen.

Mensen vragen ook: hoe zeg je vriend in straattaal?

Andere woorden voor vriend die je veel hoort of hoorde zijn bijvoorbeeld mattie, bruh, homie, drerrie, swa, dawg, en kill of kil, dat in het Surinaams zoiets betekent als 'kerel'. Mensen vragen ook: waar komt het woord bargoens vandaan? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het woord "bargoens" waarschijnlijk uit verschillende bronnen afkomstig is. Het is mogelijk dat het woord is afgeleid van het Nederlandse woord "barbaar", dat "barbaars" of "wild" betekent. Dit zou logisch zijn aangezien het woord vaak wordt gebruikt om mensen te beschrijven die buiten de wet leven of die als criminelen worden beschouwd. Het is ook mogelijk dat het woord afkomstig is van het Franse woord "bourgeois", wat "middenklasse" betekent. Dit zou logisch zijn, aangezien het woord vaak wordt gebruikt om mensen te beschrijven die niet tot de hogere klasse behoren.

Men kan zich ook afvragen: wat is een moeilijk woord?

Een moeilijk woord is een woord dat moeilijk uit te spreken of te definiëren is.

Door Aloisius Daleus

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je Sam? :: Wat betekent SAF in straattaal?
Handige links