Huis > W > Wat Betekent Saf In Straattaal?

Wat betekent SAF in straattaal?

Safi komt van het Arabische woord voor 'helder' of 'puur', maar in het Marokkaans betekent het 'genoeg! ' of 'stop! ', of ook wel 'oké, het is goed zo'. Je spreekt het uit als saffie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is een SAF sigaret?

(1967) (inf.) verkorting van saffie*, sigaret. Hij rookte uitsluitend gesmokkelde sigaretten. Trouwens, wat betekent leng straattaal? strop of lus van touw, dat rondom een last werd geslagen.

Wat betekent Kifesh in straattaal?

Kifesh is een straattaalterm die "geld" betekent. Het wordt vaak gebruikt in verband met drugshandel of andere illegale activiteiten. Je kunt ook vragen hoe schrijf je sahbi? Het woord sahbi wordt meestal geschreven met de Arabische letters صَهْبِي.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is de betekenis van Sahbi?

Wanneer Marokkaanse jongens elkaar begroeten, zeggen ze vaak sahbi, wat vriend betekent. Trouwens, waar komt het woord saffie vandaan? Ook aangetroffen als saffie. Afkomstig van het saffiaanleer waarmee sigarenkokers vroeger waren bekleed. Het woord saffiaan voor 'stevig maar soepel leer' is via het Duits ontleend aan het Perzische saxtiyan ('stevig').

Dit in overweging nemend, wat betekent kotta straattaal?

De betekenis heeft zich van 'bevestigde plaats' gewijzigd tot die van: hoofdvestiging, hoofdplaats, stad (tegenover de buitenwijken). Wat is het verschil tussen wollah en wallah? Wallah is een Arabische term die "belofte" of "gelofte" betekent. Wollah daarentegen is een dialectische variant van wallah die vaak gebruikt wordt in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Hoewel beide dezelfde betekenis hebben, wordt wollah beschouwd als informeler dan wallah.

Wat is Fassie?

Fassie is een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers website-inhoud kunnen maken, bewerken en beheren zonder kennis van HTML of andere codeertalen. Het bevat functies zoals een drag-and-drop interface, vooraf ontworpen sjablonen en ingebouwde zoekmachine optimalisatie (SEO) tools.

Door Suzy Lauture

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je Zehma? :: Wat is roaming bij wifi?
Handige links