Huis > H > Hoe Laad Je Apple Pencil 1 Op?

Hoe laad je Apple Pencil 1 op?

Je Apple Pencil opladen (1e generatie)

Sluit je Apple Pencil aan op de Lightning-connector van de iPad. Je kunt het apparaat ook opladen met een Apple USB-lichtnetadapter en de oplaadadapter die bij de Apple Pencil is geleverd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe lang duurt opladen Apple Pencil 1?

Allebei de Apple Pencils zijn energiezuinig. De tweede generatie kan er na 30 minuten opladen weer 12 uur tegenaan. Via de widget op je iPad kun je het huidige batterijniveau controleren. Deze activeer door op het beginscherm naar rechts te vegen. Waarom laadt Apple Pencil niet op? Apple Pencil laadt niet meer op

Bekijk de Lightning aansluiting van je iPad en meegeleverde Pencil oplader. Maak de oplaadpoort voorzichtig schoon met een dun voorwerp. Verwijder het magnetische dopje van de bovenkant van de Pencil. Steek de Lightning connector van de Pencil in de Lightning poort van de iPad.

Hoe kun je zien hoe vol je Apple Pencil is?

De beste manier om te zien hoe vol je Apple Pencil is, is door de batterij-widget op je iPad te controleren. Deze widget toont je het huidige batterijniveau van je Apple Pencil. Dienovereenkomstig, welke ipad werkt met apple pencil 1? De iPad die werkt met de Apple Pencil 1 is de iPad Pro 12,9-inch (1e en 2e generatie), iPad Pro 10,5-inch en iPad Pro 9,7-inch.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoeveel is Apple Pencil opgeladen?

De batterijstatus controleren

Als u tijdens het gebruik wilt weten hoeveel batterijlading de Apple Pencil (1e of 2e generatie) nog heeft, controleert u de Vandaag-weergave op uw iPad. Dit doet u door van links naar rechts te vegen op het beginscherm of het toegangsscherm.
Daarvan, wat moet je doen als je apple pencil niet werkt? Als u uw Apple Pencil niet kunt koppelen met uw iPad

Herstart uw iPad en probeer vervolgens opnieuw te koppelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Zoek op hetzelfde scherm onder 'Mijn apparaten' naar uw Apple Pencil. Als u deze hebt gevonden, tikt u op .

Dienovereenkomstig, hoe duur is een appel pen?

Prijs€ 90,20
SpecificatiesStylus (Wit) - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
willen hebben vergelijken
Welke apps werken met Apple Pencil? Apple Pencil werkt met de volgende apps: Mail, Messages, Notes, Pages, Keynote, Numbers, Safari, Maps, Contacts, Calendar, Photos, Reminders, Clock, Weather, Stocks, Voice Memos, Noteshelf, GoodNotes, Notability, MyScript Nebo, Adobe Photoshop Sketch, Adobe Comp CC, Adobe Illustrator Draw, Autodesk SketchBook, Affinity Photo, Affinity Designer en Pixelmator.

En nog een vraag, kan een apple pen tegen water?

ja, een appelpen kan water weerstaan.

Door Gun

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn iPad weer aan? :: Kan een Apple Pencil op elke iPad?
Handige links