Huis > K > Kan Je Eg Gebruiken In Het Nederlands?

Kan je EG gebruiken in het Nederlands?

Kan je e.g. ook in het Nederlands gebruiken? Bijvoorbeeld = beter? Ja, 'e.g.' staat wel in Van Dale; maar is in Nederlands veel minder bekend dan in Engels. Wij gebruiken liever 'bijv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Wat betekent de Engelse afkorting ie?

De betekenis van id est is dat is, en zo wordt id est uitgesproken: that is…. Het gebruik van i.e. in het Engels is enigszins vergelijkbaar met het gebruik van het Nederlandse dat wil zeggen, of met met name in de betekenis van namelijk. Het is noodzakelijk dat er op i.e. een opsomming volgt. Trouwens, wat is een afkorting in het engels? abbreviation {znw.}

Wat dit betreft, wat is een rondwandeling?

Een rondwandeling is een wandeling waarvan het begin- en eindpunt hetzelfde zijn. Wat is de betekenis van wandelen? Lopen wordt gedefinieerd als het zich voortbewegen door de ene voet voor de andere te plaatsen op een ritmische manier. Lopen is een basisvorm van voortbewegen die zowel door mensen als dieren wordt gebruikt. Lopen is een efficiënte manier om korte afstanden af te leggen en wordt vaak gebruikt als bewegingsmiddel.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Mensen vragen ook: is het wandelen of wandelen?

wandelen werkw. Uitspraak: ['wɑndələ(n)] Vervoegingen: wandelde (verl. tijd enkelv.) Wat is RM RT makelaar? De Register-makelaar Wonen (RM) is een erkend woningmakelaar die zich bovendien zelfstandig mag vestigen als makelaar. Register-Makelaar Wonen wordt u als u de twee onderdelen van de Praktijktoets Wonen heeft behaald. IPD Opleidingen bereidt u in 7 lessen voor op de praktijkexamens.

Dienovereenkomstig, wat mag je als assistent-makelaar?

De Kandidaat-Makelaar mag alle werkzaamheden uitvoeren die de Assistent-Makelaar ook uitvoert, met nog enkele extra activiteiten: waardebepaling (dus niet taxeren), bezichtigingen, onderhandelingen voeren en verzorging van de afhandeling. Deze activiteiten mag een Kandidaat-Makelaar bij aan- en verkoop uitoefenen. Trouwens, wat is taxateur oz? Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag, want de term "taxateur oz" kan verschillende betekenissen hebben. Het kan verwijzen naar een specifiek type taxateur, of het kan gewoon een verzonnen term zijn om iemand aan te duiden die dingen taxeert.

Hoe maak je stiekem SS op snap?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om stiekem een SS te maken op snap zal variëren afhankelijk van de specifieke doelen en behoeften van het individu. Enkele tips voor het stiekem maken van een SS op snap kunnen echter zijn: gebruikmaken van de Ghost Mode-functie van Snap, een app van derden gebruiken om snaps te screenshotten, of gewoon een vriend vragen om de snap voor je te screenshotten.

Door Ivett

Vergelijkbare artikelen

Wat is TM straattaal? :: Wat is betrekking hebben?
Handige links