Huis > H > Hoe Koppel Je Apple Pencil 1?

Hoe koppel je Apple Pencil 1?

Verwijder de dop en sluit uw Apple Pencil aan op de Lightning-connector van uw iPad. Tik op de knop 'Koppel' wanneer u deze ziet. Nadat u uw Apple Pencil hebt gekoppeld, blijft deze gekoppeld totdat u de iPad herstart, de vliegtuigmodus inschakelt of de Apple Pencil koppelt met een andere iPad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Daarvan, welke ipad werkt met apple pencil 1?

Apple Pencil (1e generatie)

iPad mini (5e generatie) iPad (6e generatie en nieuwer) iPad Air (3e generatie) iPad Pro 12,9-inch (1e en 2e generatie)
Wat moet je doen als je Apple Pencil niet werkt? Apple Pencil reageert niet meer

  1. Controleer of de punt van je Apple Pencil stevig vast is gedraaid.
  2. Start je iPad opnieuw op.
  3. Navigeer via Instellingen naar Bluetooth en schakel bluetooth in.
  4. Controleer via Instellingen en vervolgens Mijn Apparaten of je Pencil is gekoppeld met je iPad.

Hoe werkt de stylus pen?

De stylus pen is een invoerapparaat dat wordt gebruikt om te schrijven of te tekenen op een touchscreen. Hij bestaat uit een kleine metalen of plastic punt die aan een lichaam is bevestigd. De punt van de stylus komt in contact met het touchscreen en de gebruiker beweegt de stylus over het scherm om informatie in te voeren. Welke apps werken met Apple Pencil? De Apple Pencil is een speciale stylus die is ontworpen voor gebruik met de iPad Pro, iPad Air (3e en 4e generatie) en iPad mini (5e generatie). Hij kan worden gebruikt met elke app die Apple Pencil ondersteunt, waaronder de ingebouwde Notities-app, Apples eigen Pages- en Keynote-apps en vele apps van derden. Enkele van de populairste apps die met Apple Pencil werken zijn Procreate, Adobe Photoshop, Affinity Photo en GoodNotes.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Trouwens, waar zit de lightning-connector?

De Lightning is hiermee de nieuwe standaard van Apple geworden om data over te dragen en het aangesloten apparaat van stroom te voorzien, het verving daarmee zijn voorganger de Apple 30-pins dockingconnector. De Lightning-poort zit onder andere verwerkt in de iPhones, iPads, iPods, AirPods en Apple Pencils. Vervolgens, hoe gebruik je de apple pencil 2? Hoe koppel je Apple Pencil 2?

  1. Plaats Apple Pencil op de magnetische connector aan de zijkant van je iPad.
  2. Er opent nu een scherm met de vraag of je Apple Pencil wilt verbinden met iPad. Klik op 'Koppel'. De stylus is nu gekoppeld.

Dienovereenkomstig, hoe weet ik welke generatie ipad ik heb?

Kijk op de achterkant van uw iPad. Open Instellingen en tik op 'Info'. U vindt het modelnummer in het bovenste gedeelte. Welke pennen werken op iPad? Er zijn twee soorten pen die werken met iPad:
De eerste is de Apple Pencil, die werkt met de meeste apps die tekst of afbeeldingen bewerken. De Pencil is speciaal ontworpen voor gebruik met iPad, dus als je veel met je iPad tekent of schrijft, is dit waarschijnlijk de beste optie voor jou.
De tweede optie is een stylus, die werkt met veel verschillende apps, maar meestal niet zo goed als de Pencil. Stylus' zijn een goede keuze als je iPad gebruikt voor andere dingen dan alleen tekenen of schrijven, bijvoorbeeld om webpagina's te lezen of e-mails te typen.

Kan Apple Pencil op iPhone 12?

Nee, de Apple Pencil werkt niet op de iPhone 12. Het is ontworpen om te werken met de iPad Pro en de nieuwere iPad-modellen.

Door Colburn Palmino

Vergelijkbare artikelen

Welke iPad is het beste voor Procreate? :: Hoe krijg ik mijn iPad weer aan?
Handige links