Huis > W > Wat Kan Je Doen Met Apple Pencil 2?

Wat kan je doen met Apple Pencil 2?

Met Apple Pencil wordt je iPad een digitaal notitieblok. Je kunt het penseel gebruiken om handgeschreven aantekeningen te maken in bijvoorbeeld de Notitie-app, Word-bestanden en PDF-formulieren. Je kunt ook bestanden digitaal van je handtekening voorzien en teksten arceren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: hoe laat je de apple pencil 2 op?

Sluit de Apple Pencil aan op de Lightning-connector van de iPad. U kunt de Apple Pencil ook opladen met een USB-lichtnetadapter door de oplaadadapter te gebruiken die bij de Apple Pencil is geleverd. De Apple Pencil wordt snel opgeladen wanneer deze is aangesloten op een van de bovenstaande stroombronnen. En nog een vraag, welke ipad is geschikt voor apple pencil? Apple Pencil (1e generatie)

iPad (6e generatie en nieuwer) iPad Air (3e generatie) iPad Pro 12,9-inch (1e en 2e generatie) iPad Pro 10,5-inch.

Kan Apple Pencil niet koppelen?

Als u problemen hebt met het koppelen van uw Apple Pencil met uw iPad, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er eerst voor dat uw iPad en Apple Pencil dicht bij elkaar staan en dat er niets tussen zit dat storing kan veroorzaken. Probeer vervolgens uw iPad opnieuw op te starten en probeer vervolgens uw Apple Pencil opnieuw te koppelen. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw Apple Pencil te resetten door de knop aan de zijkant drie seconden ingedrukt te houden. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp. En nog een vraag, wat kun je allemaal doen met een apple pencil? Je kunt een Apple Pencil gebruiken met apps die Apple Pencil-invoer ondersteunen. Je kunt de Apple Pencil bijvoorbeeld gebruiken om te tekenen of te schilderen in apps als Keynote, Numbers, Pages, Notities en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke apps werken met Apple Pencil?

Goede Apple Pencil-apps

  1. Noteshelf. Noteshelf is één van de bekendste Apple Pencil-apps.
  2. Notability. Een andere fijne notitie-app is Notability.
  3. Procreate. Creatievelingen kennen Procreate natuurlijk allang.
  4. Paper. Vind je illustreren leuk, maar schrikken alle mogelijkheden van Procreate je af?
  5. Pixelmator.
  6. LiquidText.
Hoe zie je of Apple Pencil leeg is? Je kunt het apparaat ook opladen met een Apple USB-lichtnetadapter en de oplaadadapter die bij de Apple Pencil is geleverd. Opmerking: Om de batterijlading van je Apple Pencil te zien, kijk je in de Batterijen-widget. Zie Een widget 'Batterijen' in het beginscherm zetten.

Waarom laadt mijn Apple Pencil niet op?

Apple Pencil laadt niet meer op

Bekijk de Lightning aansluiting van je iPad en meegeleverde Pencil oplader. Maak de oplaadpoort voorzichtig schoon met een dun voorwerp. Verwijder het magnetische dopje van de bovenkant van de Pencil. Steek de Lightning connector van de Pencil in de Lightning poort van de iPad.
Hoe lang duurt het voordat Apple Pencil is opgeladen? Het duurt ongeveer een uur om de Apple Pencil op te laden met de meegeleverde oplaadkabel.

Welke pennen werken op iPad?

Er zijn verschillende soorten penselen die werken op een iPad. De meeste werken op basis van Bluetooth en zijn compatibel met bepaalde apps. Sommige penselen zijn echter niet compatibel met de iPad.

Door Leonsis Mcclamroch

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple Pencil niet koppelen? :: Welke iPad is het beste voor Procreate?
Handige links