Huis > W > Wat Is Afkorting Van Ab?

Wat is afkorting van AB?

Ab kan verwijzen naar: Ab., als afkorting voor Aberratie (biologie) De voornaam Ab, van Abraham. ab (vader), woord voor vader in semitische talen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Bovendien, wat is een ab tje?

betekenis & definitie. (1999) (straattaal) broer of vriend. Dienovereenkomstig, wat is de afkorting van ad? AD is een afkorting van het Latijnse Anno Domini, wat zoveel betekent als 'in het jaar'. Deze afkorting wordt alleen gebruikt voor jaartallen ná Christus, dus vanaf een jaar na het begin van onze jaartelling: het jaar 1.

Trouwens, wat is de betekenis van absent?

Het woord "afwezig" kan verschillende dingen betekenen in verschillende contexten. In het algemeen betekent het "niet aanwezig". Als iemand bijvoorbeeld afwezig is bij een vergadering, was hij er niet. Als een leerling afwezig is op school, ging hij die dag niet naar school. En nog een vraag, wat is ab in het duits? Ab betekent in het Duits "ongeveer" of "ongeveer".

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Wat is HJ?

HJ: Huisjongste. Niet per definitie de jongste bewoner van een huis, maar de student die als laatste in een huis is komen wonen. Trouwens, wat betekent ad voor een bedrag? Het aan het Latijn ontleende voorzetsel ad heeft de betekenis 'ten bedrage van' of 'tegen een percentage van'. Ad is een formeel, schrijftalig woord. De verschuldigde belasting ad € 1500,- moet binnen 30 dagen betaald worden.

Hoe schrijf je ad 1?

Is ‘ad’ een afkorting als je terugverwijst naar een eerder genoemde opsomming (ad 1, ad 2 enz.)? 'Ad' is hier geen opsomming, het is Latijn voor 'bij'. Er komt dus geen punt achter. 'Ad' is hier geen opsomming, het is Latijn voor 'bij'. Dienovereenkomstig, wat voor krant is het ad? De advertentie is een gedrukte advertentie uit een lokale krant.

Wat is de betekenis van feuilleton?

Een feuilleton is een soort kranten- of tijdschriftartikel dat meestal licht en onderhoudend van aard is. Het wordt vaak gebruikt om ruimte te vullen tussen serieuzere inhoud, en staat vaak achterin de publicatie.

Door Candless Swille

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van abseilen? :: Wat doet een alcoholist?
Handige links