Huis > W > Wat Wordt Bedoeld Met Ad Hoc?

Wat wordt bedoeld met ad hoc?

De woordgroep ad hoc komt uit het Latijn. De betekenis van ad hoc is 'voor deze zaak, dit geval, dit doel in het bijzonder' en 'meteen en ter plekke, zonder te streven naar een duidelijke lijn, naar een breder verband'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Trouwens, wat is een ad hoc situatie?

Ad hoc geeft aan dat iets specifiek voor een bepaalde situatie of omstandigheid is. Het komt uit het Latijn en betekent letterlijk: 'voor hier'. Meestal wordt ad hoc gebruikt voor een oplossing voor een specifiek probleem, het is dus geen algemene oplossing. Wat betekent ad hoc reageren? Wanneer iemand zegt: 'We moeten flexibel en ad hoc kunnen reageren', wordt bedoelt: "We moeten snel met een oplossing komen voor iets specifieks."

Wat is een ad hoc beslissing?

Een ad-hocbeslissing is een beslissing die ter plaatse wordt genomen, zonder voorafgaande planning of voorbereiding. Het wordt gewoonlijk genomen als reactie op een situatie die onverwacht of onverwacht is. Hoe gebruik je ad hoc? Ad hoc is een vorm van netwerken waarbij apparaten met elkaar kunnen verbinden zonder gebruik te maken van een toegangspunt. Dit kan handig zijn in situaties waarin er geen draadloos netwerk beschikbaar is of wanneer u verbinding wilt maken met een apparaat dat buiten het bereik van uw reguliere netwerk is. Om verbinding te maken met een apparaat via ad hoc, moet u het IP-adres ervan kennen en de juiste stuurprogramma's geïnstalleerd hebben.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Men kan zich ook afvragen: wat is een ad hoc onderzoek?

Het incidenteel verzamelen en verwerken van gegevens om een bepaald, eenmalig, probleem op te lossen. Wat is de betekenis van Ad Valvas? Ad valvas is een uitdrukking die gebruikt wordt in (tegenwoordig vooral Belgische) universiteiten en hogescholen, met als betekenis "op de mededelingenborden".

Men kan zich ook afvragen: wat is de afkorting van ad?

AD is een afkorting van het Latijnse Anno Domini, wat zoveel betekent als 'in het jaar'. Deze afkorting wordt alleen gebruikt voor jaartallen ná Christus, dus vanaf een jaar na het begin van onze jaartelling: het jaar 1. Dit in overweging nemend, wat betekent de latijnse afkorting ic? Ic is een Latijnse afkorting die staat voor id est, wat "dat is" betekent.

Hoe schrijf je ad hoc beslissing?

Ad hoc besluitvorming is een proces van on the fly beslissingen nemen, zonder voorafgaande planning of overleg. Het wordt vaak gebruikt in situaties waarin de tijd dringt en er geen tijd is om een formeler plan te ontwikkelen. Om een ad-hocbeslissing te nemen, moet u de situatie en de doelstellingen in overweging nemen en vervolgens een beslissing nemen op basis van uw beste oordeel.

Door Nevil Barhorst

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je ad hoc commissie? :: Wat is een defusie?
Handige links