Huis > H > Hoe Verbinden Met Apple Pencil?

Hoe verbinden met Apple Pencil?

Verwijder de dop en sluit uw Apple Pencil aan op de Lightning-connector van uw iPad. Tik op de knop 'Koppel' wanneer u deze ziet. Nadat u uw Apple Pencil hebt gekoppeld, blijft deze gekoppeld totdat u de iPad herstart, de vliegtuigmodus inschakelt of de Apple Pencil koppelt met een andere iPad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waarom koppelt Apple Pencil niet?

Als u uw Apple Pencil niet kunt koppelen met uw iPad

Herstart uw iPad en probeer vervolgens opnieuw te koppelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Zoek op hetzelfde scherm onder 'Mijn apparaten' naar uw Apple Pencil. Als u deze hebt gevonden, tikt u op .
Dus, wat moet je doen als je apple pencil niet werkt? Opnieuw verbinden van de Apple Pencil

Als je Apple Pencil niet werkt kan er ook een probleem met de verninding zijn. Check daarom de Bluetooth-verbindingen van je iPhone. Je kunt ook proberen om de verbinding te verbreken en dan weer te verbinden.

Daarvan, hoe apple pencil 2 activeren?

Om Apple Pencil 2 te activeren, verwijdert u gewoon de dop en steekt u de Pencil in de Lightning-connector van uw iPad. De Pencil wordt automatisch gekoppeld aan uw apparaat en u kunt aan de slag. Welke apps werken met Apple Pencil? De Apple Pencil is een geweldig hulpmiddel voor het maken van aantekeningen, tekenen en ander creatief werk op je iPad. Maar welke apps werken met Apple Pencil?
Hier is een lijst met de beste apps die met de Apple Pencil werken:
1. Noteshelf: Deze app is geweldig voor het maken van aantekeningen en tekenen. Het heeft verschillende tools die je kunt gebruiken met je Apple Pencil.
2. Procreate: Dit is een geweldige app voor schilderen en tekenen. Het heeft een verscheidenheid aan verschillende penselen die je kunt gebruiken met je Apple Pencil.
3. Paper: Deze app is geweldig voor schetsen en tekenen. Het heeft een verscheidenheid aan verschillende potloden en pennen die je kunt gebruiken met je Apple Pencil.
4. Adobe Photoshop Sketch: Deze app is geweldig voor schetsen en tekenen. Het heeft een verscheidenheid aan verschillende penselen die je kunt gebruiken met je Apple Pencil.
5. Autodesk Sketchbook: Deze app is geweldig voor schetsen en tekenen. Het heeft verschillende potloden en pennen die je kunt gebruiken met je Apple Pencil.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe werkt apple pencil 1e generatie?

Apple Pencil (1e generatie) koppelen met de iPad

Op een iPad-model met ondersteuning voor de Apple Pencil (1e generatie) verwijder je de dop en sluit je de Apple Pencil aan op de Lightning-connector van de iPad. Wanneer de knop 'Koppel' verschijnt, tik je erop.
Wat is een harde reset iPad? Volg de stappen hieronder, en je bent zo klaar!

  • Stap 1: Druk op de volume omhoog-knop.
  • Stap 2: Druk op de volume omlaag-knop.
  • Stap 3: Houd de aan/uit-knop ingedrukt.
  • Stap 4: Je iPad Pro is gereset!
  • Stap 1: Houd de aan/uit-knop en de thuisknop tegelijkertijd ingedrukt.
  • Stap 2: je iPad is gerest.

Waar zit de Lightning-connector?

De Lightning is hiermee de nieuwe standaard van Apple geworden om data over te dragen en het aangesloten apparaat van stroom te voorzien, het verving daarmee zijn voorganger de Apple 30-pins dockingconnector. De Lightning-poort zit onder andere verwerkt in de iPhones, iPads, iPods, AirPods en Apple Pencils. Dus, hoe kun je zien hoeveel procent je apple pencil is? Je apple pencil heeft verschillende standen waarmee je aangeeft hoeveel druk je wilt uitoefenen. Het percentage is afhankelijk van de stand waarin je apple pencil staat.

Hoe krijg ik mijn iPad weer aan?

Om je iPad weer aan te zetten, druk je aan de bovenkant van het apparaat tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de homeknop. Houd deze twee knoppen ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt. Laat de knoppen dan los.

Door Moreen

Vergelijkbare artikelen

Kan je een Apple Pencil gebruiken op een iPhone? :: Waarom koppelt Apple Pencil niet?
Handige links