Huis > I > Is Apple Arcade Gratis?

Is Apple Arcade gratis?

3 maanden gratis. Als je nu een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koopt, krijg je er 3 maanden Apple Arcade bij, met gratis toegang voor maximaal zes gezinsleden. Met Apple Arcade heb je toegang tot meer dan 200 geweldige games zonder reclame en in-app aankopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost een arcade?

Standalone. Apple Arcade kost € 4,99/$ 4,99 per maand all-in. Nieuwe abonnees krijgen het programma eerst een maand gratis op proef. Er zijn geen verborgen extra kosten, geen in-app-aankopen en geen advertenties in de Apple Arcade-games. Trouwens, wat heb je aan een apple tv abonnement? Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt kijken, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag1 en op al uw apparaten.

Dienovereenkomstig, waarom apple arcade?

Apple Arcade is een game-abonnementsdienst voor iOS-, macOS- en tvOS-apparaten. Het werd aangekondigd tijdens Apple's evenement van september 2019 en gelanceerd op 19 september 2019. Het bevat meer dan 100 games die offline en op alle apparaten van Apple kunnen worden gespeeld. De dienst kost 4,99 dollar per maand en heeft een gratis proefperiode van 7 dagen. Is Apple TV gratis op iPad? Nee, Apple TV is niet gratis op iPad. U moet een apart Apple TV-apparaat kopen om het met uw iPad te kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, hoe krijg je apple arcade?

Apple Arcade activeren

  1. Open de Apple App Store op jouw iOS, iPadOS, tvOs of macOS apparaat.
  2. Navigeer naar het tabje Apple Arcade en klik op Probeer het gratis uit.
  3. Voer betalingsgegevens in als je dat nog niet gedaan hebt en activeer jouw abonnement.
  4. Je speelt nu onbeperkt alle Apple Arcade spellen.
Bovendien, hoe meld ik me af voor apple arcade? Open de Instellingen-app en ga naar iTunes en App Store. Tik op je Apple ID bovenin en kies voor Toon Apple ID. Scroll naar Abonnementen en selecteer Apple Arcade. Tik op Annuleer (proef)abonnement op de dienst op te zeggen.

Bovendien, hoe apple arcade spelen?

Games vinden

Op uw iPhone, iPad of iPod touch: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' onder aan het scherm. Op een Apple TV: Open de Arcade-app, of open de App Store, en ga naar het tabblad 'Arcade' bovenaan het scherm. Op een Mac: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' in de navigatiekolom.
Dus, hoe werkt apple tv+ abonnement? Apple TV+ is een streamingdienst die originele programma's aanbiedt. Het is beschikbaar in meer dan 100 landen en kost 4,99 dollar per maand in de VS. Er is geen gratis proefperiode, maar u kunt op elk moment opzeggen.

Je kunt ook vragen wat kun je kijken op apple tv?

Het antwoord op deze vraag is dat je op je Apple TV naar allerlei verschillend materiaal kunt kijken. Hieronder vallen traditionele televisieprogramma's, maar ook films, sport en andere vormen van entertainment. Je kunt je Apple TV ook gebruiken om toegang te krijgen tot allerlei apps en games, waardoor je van nog meer materiaal kunt genieten.

Door Leontine Grube

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Apple HomeKit? :: Wat kan je met een app?
Handige links