Huis > W > Wat Wordt Er Bedoeld Met Benchmark?

Wat wordt er bedoeld met benchmark?

Benchmarking is een manier om de prestaties van een organisatie te vergelijken met die van (vergelijkbare) andere organisaties. Het is een diepgaand vergelijkend onderzoek waarbij de bedrijfsprestaties en achterliggende processen worden onderzocht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoe maak je een goede benchmark?

De 8 stappen van het benchmarking process

  1. Kies het onderwerp dat je wilt benchmarken.
  2. Beslis welke organisaties of bedrijven je wilt benchmarken.
  3. Documenteer je huidige processen.
  4. Verzamel en analyseer gegevens.
  5. Meet je prestaties met de gegevens die je hebt verzameld.
  6. Maak een plan.
  7. Implementeer de veranderingen.
Wat is een competitive benchmark? Benchmarking is het vergelijken van je prestaties met de industriestandaarden en prestaties van andere bedrijven. Je kunt ervoor kiezen je prestaties te benchmarken met die van je sector, concurrenten of je eigen prestaties in het verleden.

Wat is benchmark rendement?

Aangenomen dat u vraagt wat benchmarking is in verband met financiƫn en beleggingen, is het de vergelijking van de prestaties van een effect, portefeuille of beleggingsbeheerder met een geschikte marktindex of peer group. Het doel van benchmarking is beleggers een maatstaf te bieden om te beoordelen hoe goed een belegging presteert in vergelijking met soortgelijke beleggingen. Waarom doe je een benchmark? Er zijn vele redenen waarom iemand een benchmark zou willen doen. De meest voorkomende reden is om te zien hoe goed een systeem presteert in vergelijking met anderen. Dit kan helpen gebieden te identificeren waar het systeem moet worden verbeterd. Daarnaast kunnen benchmarks helpen bij het vergelijken van de prestaties van verschillende systeemconfiguraties of verschillende hardwarecomponenten.

Door Housum Savitch

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je een benchmark? :: Kan niet opslaan geen telefoonnummer ingevoerd voor contact in noodgevallen?
Handige links