Huis > H > Hoe Doe Je Een Benchmark?

Hoe doe je een benchmark?

De 8 stappen van het benchmarking process

  1. Kies het onderwerp dat je wilt benchmarken.
  2. Beslis welke organisaties of bedrijven je wilt benchmarken.
  3. Documenteer je huidige processen.
  4. Verzamel en analyseer gegevens.
  5. Meet je prestaties met de gegevens die je hebt verzameld.
  6. Maak een plan.
  7. Implementeer de veranderingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat wordt er bedoeld met benchmark?

Benchmarking vergelijkt de prestaties van een organisatie met die van andere organisaties. Bedrijfsprestaties en onderliggende processen worden in de studie onderzocht.

Wat is een benchmark economie?

economie: maatstaf om gelijksoortige zaken of diensten met elkaar te vergelijken om bijv. prestaties of resultaten te v Wat is benchmarking en wat is het nut ervan? Benchmarking is het maken van een vergelijking. Maar iemand die gaat benchmarken, vergelijkt niet zomaar twee situaties of prestaties. Bij een benchmark vergelijk je altijd iets met een 'ideale situatie'. Bijvoorbeeld met een best presterende concurrent of andere toonaangevende bedrijven.

Vervolgens, waarom doe je een benchmark?

Een benchmark is een prestatiemeting van een systeem, meestal gebruikt om het te vergelijken met soortgelijke systemen. In dit geval is het geteste systeem de CPU van de computer. De benchmark meet hoe snel de CPU een specifieke taak kan uitvoeren. Mensen vragen ook: wat is benchmark rendement? Een benchmarkrendement is een prestatiemaatstaf die het rendement van een portefeuille of investering meet ten opzichte van een vooraf bepaalde benchmark. De meest gebruikte benchmark is de S&P 500 Index, een marktgewogen index van de 500 grootste beursgenoteerde ondernemingen in de Verenigde Staten.

Door Else

Wie heeft betere camera iPhone of Samsung? :: Wat wordt er bedoeld met benchmark?
Handige links