Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Apple Carplay?

Wat kun je doen met Apple CarPlay?

Contacten opzoeken en bellen. Muziek, podcasts en audioboeken luisteren. Navigeren. Berichten lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik carplay in mijn auto?

Als uw auto alleen draadloos CarPlay ondersteunt, houdt u de spraakbedieningsknop op het stuur ingedrukt. Zorg dat de stereo in de draadloze modus of Bluetooth-modus staat. Ga vervolgens op uw iPhone naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'CarPlay' en selecteer uw auto. Wat zijn de voordelen van Apple CarPlay? Het belangrijkste voordeel van Apple CarPlay is dat je niet wordt afgeleid door je telefoon tijdens het rijden en je ogen op de weg kunt houden. Verkeersveiligheid is ook het primaire doel van Apple CarPlay. Afleiding door telefoongebruik is één van de grootste gevaren van het moderne verkeer.

Dienovereenkomstig, wat heb je nodig voor carplay?

Om CarPlay te kunnen gebruiken, hebt u een iPhone met iOS 7.1 of hoger nodig. Je hebt ook een CarPlay-compatibele auto nodig. Een volledige lijst van compatibele auto's vindt u op de website van Apple. Tot slot hebt u een Lightning-naar-USB-kabel nodig om uw iPhone aan te sluiten op het infotainmentsysteem van uw auto. Daarvan, is apple carplay gratis? Apple Carplay is een functie waarmee u uw iPhone kunt verbinden met het infotainmentsysteem van uw auto. Eenmaal aangesloten, kunt u uw iPhone gebruiken om te bellen, berichten te versturen en te ontvangen, routebeschrijvingen op te vragen en nog veel meer. Hoewel Apple Carplay niet gratis is, is het bij de meeste nieuwe auto's inbegrepen.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dus, hoe kan ik zien of mijn auto apple carplay heeft?

Alles werkt verder hetzelfde als bij CarPlay: je verbindt de smartphone met het systeem in de auto en op het scherm verschijnt de interface van CarPlay of Android Auto, net wat je wil. Android Auto is vaak ook beschikbaar als een auto al CarPlay heeft. Dienovereenkomstig, kun je apple carplay zelf installeren? Je koppelt je auto via Bluetooth of draadloos met je iPhone. Je hebt daarvoor een iPhone 5 of nieuwer nodig. Dan ga je naar Instellingen > Algemeen > CarPlay. Via de toets van de stembediening in de auto maak je de connectie en volg je de instructies.

Kun je Apple CarPlay inbouwen?

In veel auto's kun je Apple CarPlay of Android Auto achteraf inbouwen. Bright-autotester Rutger probeerde de oplossing van Kenwood. Al geruime tijd maken autofabrikanten het je zo moeilijk mogelijk als je een autoradio wilt vervangen. Waarom doet mijn CarPlay het niet? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw CarPlay niet werkt. Het eerste wat je moet controleren is of je iPhone de laatste versie van iOS heeft. Als dat niet het geval is, moet u uw iPhone bijwerken voordat CarPlay werkt.
Controleer ook of CarPlay compatibel is met je auto. CarPlay is beschikbaar in veel nieuwe auto's, maar niet in alle. Als uw auto niet compatibel is met CarPlay, is er geen manier om het te laten werken.
Controleer tot slot of het infotainmentsysteem van uw auto is ingeschakeld en is ingesteld om CarPlay toe te staan. Als alles correct is ingesteld en uw CarPlay nog steeds niet werkt, moet u uw auto mogelijk naar de dealer brengen voor een verdere diagnose.

Daarvan, kan je netflix kijken op carplay?

Ja, je kunt Netflix kijken op carplay. Daarvoor moet je de Netflix-app op je iPhone hebben geïnstalleerd. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u de app starten en uw favoriete shows en films bekijken terwijl u onderweg bent.

Door Gilliette

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel geld mag je opnemen zonder melding 2021? :: Wat kost reCAPTCHA?
Handige links