Huis > W > Waarom Cortana?

Waarom Cortana?

Cortana heeft beperkte regio- en taalondersteuning.

Cortana Support verbeterd en zijn er minder beperkingen. Dit is een Microsoft beperking van de applicatie. Opmerking: Dell heeft geen controle over de regionale functionaliteit van Cortana, dit is een Microsoft-supportbeslissing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg je Cortana aan?

De modus Hey Cortana activeren

  1. Selecteer het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens Instellingen .
  2. Zet de wisselknop onder Hey Cortana op Aan.
Wat is dat praten met Cortana? Cortana kan niet alleen herinneringen instellen en u helpen bij dagelijkse taken, maar ook met u praten. Probeer deze dingen tegen Cortana te zeggen: How old are you? Tell me a joke.

Heb je Cortana nodig?

Cortana is een digitale assistent ontwikkeld door Microsoft voor Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Microsoft Band, Xbox One, iOS, Android en Windows Server 2016. Cortana kan herinneringen instellen, spraakopdrachten in natuurlijke taal herkennen, zoekopdrachten uitvoeren en andere taken uitvoeren.
Heb is een taal die in het westen van Nederland en in het noorden van België wordt gesproken. Het is niet verwant aan het Nederlands of enige andere Germaanse taal, en is daarmee niet wederzijds verstaanbaar.
Cortana heeft het Heb niet nodig om te functioneren. Gebruikers die Heb spreken kunnen het echter handiger vinden om Cortana in die taal te gebruiken, omdat ze dan in het Heb kan begrijpen en reageren. Om de taal die Cortana gebruikt te veranderen, ga je naar het menu Instellingen en selecteer je "Taal" uit de opties. Van daaruit selecteert u Heb in de lijst met beschikbare talen. Waarom is Cortana niet beschikbaar? Cortana is momenteel niet beschikbaar op Windows 10 vanwege een aantal factoren, waaronder het feit dat het Windows 10-besturingssysteem de natuurlijke taalverwerking die Cortana nodig heeft nog niet ondersteunt. Bovendien is de Cortana-dienst nog niet volledig geïntegreerd met het Windows 10-besturingssysteem, wat betekent dat het niet hetzelfde niveau van functionaliteit kan bieden als op Windows Phone. Microsoft werkt eraan om deze problemen aan te pakken en Cortana in de toekomst beschikbaar te maken op Windows 10.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waar is cortana beschikbaar?

Meestal staat Cortana dan vermeld bij Windows/Microsoft Store Apps. Wat is Cortana niet beschikbaar voor jouw regio? Cortana is bijvoorbeeld niet beschikbaar, wanneer het Land is ingesteld op United States, maar de weergavetaal op English (United Kingdom) staat. Om te controleren of de instellingen kloppen, doe je het volgende: Open Instellingen, Tijd & Taal, Regio & Taal.

Hoe kom ik van Edge af?

Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop. Is groove muziek gratis? Ja, groove music is gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het downloaden en gebruiken van de software. Er zijn echter enkele premium functies die tegen betaling beschikbaar zijn. Deze omvatten de mogelijkheid om afspeellijsten te maken en te delen, en om offline naar muziek te luisteren.

Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10?

Er zijn een paar programma's die u uit Windows 10 kunt verwijderen, maar het is niet aan te raden om dat te doen. Deze programma's zijn onder andere de volgende:
-De Windows Store
-De Foto's app
-De Weer app
-De Mail app
-De Kaarten app
-De OneDrive app
-De Cortana app
-De Microsoft Edge browser.

Door Monda

Vergelijkbare artikelen

Wat is delayed Launcher? :: Waar vind ik het Configuratiescherm?
Handige links