Huis > W > Wat Is Het Voordeel Van Een Apple Tv?

Wat is het voordeel van een Apple TV?

Met Apple TV kan je alle video's uit de iTunes store naar je televisie streamen, met je aankopen die zijn opgeslagen in de Cloud. Netflix, YouTube, HBO en veel andere online streamingdiensten zijn beschikbaar via Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, wat kun je allemaal op apple tv kijken?

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Is alles gratis op Apple TV? Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Kan je tv kijken op Apple TV?

Ja, je kunt tv kijken op Apple TV. U kunt live tv kijken via een kabel- of satellietabonnement of u kunt tv-programma's en films op aanvraag bekijken via apps als Netflix, Hulu en iTunes. Dienovereenkomstig, wat zijn de kosten van apple tv? Apple TV kost normaal € 149,99.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat zijn de nadelen van Apple TV?

Nadeel 1: gesloten systeem

Net als iOS heeft Apple de touwtjes in handen om te beslissen welke apps er wel en niet worden toegelaten op het apparaat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google met Android TV. Zo kan de populaire app Kodi (vroeger XBMC) niet geïnstalleerd worden zonder je toestel te “jailbreaken”.
Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen apple tv en google chromecast? Hét grootste verschil tussen de twee mediaspelers is software. De Apple TV draait op tvOS, terwijl de Chromecast gebruikmaakt van Google TV. Wij adviseren om je keuze vooral hier vanaf te laten hangen, want dit is heel belangrijk. Je kunt een Apple TV bijvoorbeeld niet bedienen met een Android-telefoon.

Welke tv is geschikt voor Apple TV?

Samsung

  • Samsung FHD/HD 4‑ en 5‑serie (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6-, Q7-, Q8- en Q9-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung QLED 8K Q9-serie (2019, 2020)
  • Samsung The Frame-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung Serif-serie (2019, 2020)
  • Samsung UHD 6-, 7- en 8-serie (2018, 2019, 2020)
Welke streamingdiensten op Apple TV? Apple TV biedt verschillende streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu, HBO GO en ESPN. Ook zijn er een aantal apps die toegang bieden tot specifieke content, zoals de ABC-app en de PBS-app. Daarnaast biedt Apple TV toegang tot een aantal muziekstreamingdiensten, zoals Pandora en Spotify.

Kan je met Apple TV Ziggo kijken?

U kunt Apple TV niet gebruiken om naar Ziggo te kijken. Ziggo is een Nederlandse aanbieder van betaaltelevisie en is niet beschikbaar op Apple TV.

Door Ultann

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ICT tool? :: Hoeveel Apple ID kan ik aanmaken?
Handige links