Huis > W > Wat Doet De Default Gateway?

Wat doet de Default Gateway?

Een gateway is een netwerkpunt dat dienstdoet als "toegang" tot een ander netwerk. De gateway is dan een netwerkconfiguratie-eigenschap die aangeeft welk netwerkadres de computer mag gebruiken als hij naar een bestemming moet die niet op het lokale netwerk gelegen is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat dit betreft, wat moet ik invullen bij standaard gateway?

Bij Default Gateway vul je het IP-adres van je router in (staat ook bij je eigen PC). Bij DNS-servers kun je dezelfde adressen invullen als er in je eigen PC staan. Deze adressen vind je via een commandscherm en dan invullen 'ipconfig/all' en enter. Dit in overweging nemend, wat wordt bedoeld met gateway? Een hardware-apparaat (bijv. een router, server, firewall, etc.) dat als koppeling werkt voor de gegevensoverdracht tussen twee netwerken, meestal een extern netwerk en het host-netwerk.

Wat is mijn standaard gateway KPN?

Als u vraagt naar de standaardgateway voor een KPN-router, is het antwoord 192.168.2.1. Wat is de gateway van mijn router? De gateway van uw router is het IP-adres dat hij gebruikt om verbinding te maken met het internet. Het is meestal het IP-adres van de router van uw ISP.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Daarvan, hoe kom je achter je gateway?

Het standaard gateway adres van uw router zoeken

  1. Klik in de linker onderhoek van het scherm op. . Zoek naar “cmd” en selecteer Command Prompt.
  2. In de Command Prompt typt u ipconfig Druk op Enter.
  3. Uw standaard gateway verschijnt naast Default Gateway.
Dus, wat is mijn gateway ziggo? De default gateway is 192.168.28.254.

Waar vind ik mijn subnet mask?



Op Windows

  1. Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum;
  2. Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details;
  3. Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.
Wat dit betreft, wat is mijn primaire dns? De primaire DNS is de DNS-server die verantwoordelijk is voor het vertalen van een domeinnaam in een IP-adres. Dit is de server die als eerste wordt geraadpleegd wanneer een gebruiker probeert toegang te krijgen tot een website. De primaire DNS-server wordt gewoonlijk geleverd door de ISP van de gebruiker.

Bovendien, wat is het doel van een subnetmasker?

Een subnetmasker is een 32-bits masker dat wordt gebruikt om een IP-adres op te delen in subnetten en de beschikbare hosts van het netwerk te specificeren.

Door Remy Cridge

Vergelijkbare artikelen

Waar staat de afkorting DHCP voor? :: Hoe kan ik tv kijken zonder abonnement?
Handige links