Huis > W > Wat Is Dropbox En Hoe Werkt Het?

Wat is Dropbox en hoe werkt het?

Dropbox is een clouddienst voor het online opslaan van bestanden. De gebruiker kan met Dropbox bestanden synchroniseren op verschillende apparaten en ze tegelijkertijd delen met vrienden. Dropbox synchroniseert bestanden tussen verschillende computers via de Dropbox-client die hiervoor gebruikmaakt van het internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe kun je Dropbox gebruiken?

Een bestand toevoegen aan je account

  1. Meld je aan op www.dropbox.com.
  2. Klik op Alle bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Ga naar de map waarin je het bestand of de map wilt opslaan.
  4. Klik op Bestanden uploaden of Map uploaden.
  5. Ga naar het juiste bestand of de juiste map in het bestandssysteem van je computer.
  6. Klik op Openen.
Dus, is een dropbox gratis? Met Dropbox Basic kun je makkelijk én gratis bij je bestanden vanaf meerdere apparaten, waaronder computers, smartphones en tablets: Windows en Mac: installeer onze app en alles in je account verschijnt in de Dropbox-map op je computer.

Dus, wat zijn de kosten van dropbox?

Er zijn drie hoofdtypen Dropbox-accounts: Basic, Plus en Professional. Basic is gratis en heeft een opslaglimiet van 2 GB. Plus kost $ 9,99 per maand en heeft een opslaglimiet van 1 TB. Professional kost 19,99 dollar per maand en heeft een opslaglimiet van 2 TB. Hoe veilig is een Dropbox? Dropbox is een veilige dienst voor het delen en opslaan van bestanden met een aantal beveiligingsfuncties, waaronder authenticatie met twee factoren en versleutelde bestandsoverdrachten. Het is echter niet immuun voor beveiligingsbedreigingen, en gebruikers moeten voorzorgsmaatregelen nemen om hun account en gegevens te beschermen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen dropbox en onedrive?

OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dropbox heeft als voordeel dat je voor onbeperkte opslag kunt kiezen, maar denk eerst toch best even na over hoeveel ruimte je werkelijk nodig hebt. Is Google Drive gratis? Google Drive is de gratis online opslagdienst van het internetbedrijf Google.

Hoe documenten uit Dropbox halen?

Open de Dropbox-map op je computer. Klik met de rechtermuisknop op het item (bestand of map) dat je wilt delen. Klik op Verwijderen (Windows) of Verplaats naar Prullenmand (Mac). Hoe deel ik een bestand op Dropbox? Om een bestand te delen op Dropbox, klik je op de knop Delen naast het bestand dat je wilt delen. Voer vervolgens de e-mailadressen in van de mensen met wie je het bestand wilt delen, voeg eventueel een bericht toe en klik op Verzenden. De mensen met wie je het bestand hebt gedeeld, krijgen een e-mail met een link naar het bestand.

Hoe voeg je iemand toe aan Dropbox?

Voordat je iemand kunt toevoegen aan je Dropbox, moet die persoon eerst een eigen Dropbox-account aanmaken. Zodra ze dat hebben gedaan, kun je ze op een van de twee manieren toevoegen aan je Dropbox:
1. Vanaf de Dropbox-website:
- Log in op je Dropbox-account
- Klik op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek
- Klik onder "Mijn account" op "Vrienden uitnodigen"
- Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen en klik vervolgens op "Uitnodigingen verzenden"
2. Vanuit de Dropbox-desktopapp:
- Log in op je Dropbox-account
- Klik op het Dropbox-pictogram in je systeemvak (Windows) of menubalk (Mac)
- Klik op het tandwielpictogram en vervolgens op "Uitnodigen voor Dropbox"
- Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen en klik vervolgens op "Verzenden".

Door Monson Gluckman

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Dropbox op je computer? :: Is een driver update nodig?
Handige links