Huis > H > Hoe Zet Je Dropbox Op Je Computer?

Hoe zet je Dropbox op je computer?

De Dropbox-desktopapp installeren met beheerdersmachtigingen

  1. Verwijder de app (als je Dropbox al hebt geïnstalleerd).
  2. Download de Dropbox-app.
  3. Open het installatieprogramma.
  4. Volg de instructies in de installatiewizard.
  5. Voer de installatie uit en meld je aan bij Dropbox.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Men kan zich ook afvragen: hoe groot is gratis dropbox?

Dropbox Basic-accounts bieden gratis 2 GB opslagruimte. En nog een vraag, heb ik een dropbox account? Je e-mailadres is de gebruikersnaam voor je Dropbox-account. Als je niet zeker weet wat het e-mailadres voor je Dropbox-account is, kun je dit opzoeken op een apparaat dat je hebt gekoppeld aan je account, via een map die je hebt gedeeld, of in de betalingsgegevens als je een abonnement hebt gekocht.

Wie is de eigenaar van Dropbox?

Het korte antwoord is dat Dropbox in 2007 is opgericht door twee MIT-studenten, Drew Houston en Arash Ferdowsi, en dat het bedrijf nu een openbaar bedrijf is met aandelen die worden verhandeld op de Nasdaq-beurs.
Het langere antwoord is iets ingewikkelder. Dropbox werd opgericht als een particuliere onderneming en werd risicodragend gefinancierd door een aantal verschillende investeringsbedrijven. In 2008 leidde Sequoia Capital een investeringsronde van $ 6 miljoen in Dropbox en in 2011 investeerden ze nog eens $ 250 miljoen tegen een waardering van $ 4 miljard. In 2014 leidde T. Rowe Price een investeringsronde van 250 miljoen dollar die het bedrijf waardeerde op 10 miljard dollar.
Dropbox ging in 2018 naar de beurs en wordt nu verhandeld op de Nasdaq-beurs onder het tickersymbool DBX. Vanaf 2019 is de grootste aandeelhouder van Dropbox T. Rowe Price met een belang van 14,6%. Andere grote aandeelhouders zijn Sequoia Capital (10,4%), Accel Partners (7%) en Bessemer Venture Partners (6,5%). Men kan zich ook afvragen: wat is de beste online opslag? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een opslagdienst met veel functies en flexibiliteit, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een dienst die eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Sommige opslagdiensten zijn misschien beter geschikt voor het opslaan van foto's, terwijl andere beter zijn voor het opslaan van documenten. Uiteindelijk is het belangrijk om een opslagdienst te kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Wat kost Dropbox Family?

Vanaf US$ 16,99 / maand indien jaarlijks gefactureerd. Hoeveel Dropbox accounts? Gebruikers met een gratis Dropbox-account kunnen vanaf maart nog maar met drie apparaten tegelijk ingelogd zijn.

Wat zijn de nadelen van Dropbox?

Nadelen Dropbox:

Een groot nadeel is dat wanneer twee mensen aan eenzelfde bestand werken, Dropbox twee verschillende bestanden zal opslaan. Het kost tijd en moeite om deze terug samen te voegen. Je krijgt 2 GB opslag gratis wat heel weinig is in vergelijking met Google Drive.
Is OneDrive betrouwbaar? Ja, OneDrive is een betrouwbare cloudopslagdienst. Microsoft heeft een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, en OneDrive bestaat al vele jaren. OneDrive biedt gebruikers een hoge mate van controle over hun gegevens, inclusief de mogelijkheid om machtigingen en toegangscontroles in te stellen. OneDrive is ook geïntegreerd met andere Microsoft-producten, waardoor het een naadloze ervaring is voor gebruikers.

Dit in overweging nemend, is onedrive goed?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele belangrijke factoren om te overwegen zijn echter:
Hoeveel opslagruimte heeft u nodig? OneDrive biedt 5 GB gratis opslagruimte, wat voor sommige gebruikers voldoende kan zijn. Als u echter meer ruimte nodig hebt, moet u een abonnement aanschaffen.
Hoe belangrijk is beveiliging voor u? OneDrive biedt twee-factor authenticatie, wat een extra beveiligingslaag toevoegt aan uw account.
Moet u offline bij uw bestanden kunnen? OneDrive biedt de mogelijkheid om bestanden lokaal te synchroniseren, zodat u er ook zonder internetverbinding bij kunt.
-Hoe gebruiksvriendelijk moet de interface zijn? OneDrive heeft een vrij eenvoudige interface, die voor sommige gebruikers aantrekkelijk kan zijn. Het biedt echter niet zoveel aanpassingsmogelijkheden als sommige andere cloudopslagdiensten.
Of OneDrive een goede keuze voor u is, hangt uiteindelijk af van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Door Knobloch Sturm

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een druppellader en een acculader? :: Wat is Dropbox en hoe werkt het?
Handige links