Huis > K > Kan Je Gespreid Betalen Bij Apple?

Kan je gespreid betalen bij Apple?

De bekendste methoden om iets Apple te betalen in termijnen zijn Spraypay en in3. Bij in3 kun je bijvoorbeeld een MacBook gespreid betalen in maximaal 3 termijnen. De eerste termijn gaat in bij de aanschaf en de andere twee termijnen volgen in de 2 volgende maanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe werkt financiering bij Apple?

De financieringsoptie "Maandelijkse afbetalingen" van Apple verdeelt de kosten van uw nieuwe iPhone , iPad, AirPods of Mac in zes, 12 of 24 renteloze maandelijkse betalingen. U kunt Apple Card gebruiken om meer dan één item te kopen, hoewel het bedrag dat u kunt kopen wordt beperkt door uw beschikbare tegoed. Kan je bij MediaMarkt in termijnen betalen? Hoe werkt het in de winkel? Kies je producten en vertel de MediaMarkt-medewerker dat je per maand wilt betalen. Samen met de MediaMarkt-verkoper vul je het aanvraagformulier in en er wordt een foto gemaakt van je bankpas en legitimatiebewijs. Heb je een aanvraag boven de € 1.000.

Kan je een MacBook op afbetaling kopen?

Ja, u kunt een MacBook op krediet kopen, maar u moet wel met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet je een goede kredietscore hebben om in aanmerking te komen voor financiering. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je de maandelijkse betalingen kunt betalen. Ten derde moet u op de hoogte zijn van de rente en de voorwaarden van de lening. Waar kan ik in termijnen betalen? Er zijn een paar mogelijkheden om in termijnen te betalen. Eén optie is het gebruik van een dienst als Affirm, waarmee u artikelen in termijnen over een bepaalde periode kunt betalen. Een andere optie is het gebruik van een creditcard die afbetalingsregelingen aanbiedt. Tot slot bieden sommige winkeliers hun eigen afbetalingsregelingen waarmee u artikelen uit hun winkel kunt betalen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Je kunt ook vragen waar betalen in termijnen?

waartermijnenbetalentermijnenbetalen

  • Wehkamp.
  • Spartoo.
  • Bax-shop.
  • Schulte Herenmode.
  • Mobiel.nl.
  • Beter Bed.
  • Internetbikes.
  • Samsung.
Dienovereenkomstig, hoe betalen via apple? Online of in apps betalen met Apple Pay
  1. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  2. Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  3. Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  4. Bevestig de betaling.

Hoe kan ik betalen bij Apple?

Nederland

  1. Apple Pay3
  2. De meeste creditcards en betaalkaarten.
  3. PayPal2
  4. iDEAL4 (alleen eigen stortingen)
  5. Facturering via mobiele telefoon (via ondersteunde aanbieders)
  6. Apple ID-saldo (afkomstig uit het inwisselen van App Store- en iTunes-cadeaubonnen of eigen stortingen)
Je kunt ook vragen hoe moet je een apple factuur betalen? You can also ask how to pay an apple bill?
U kunt ook vragen hoe u een Apple-rekening kunt betalen?

Kan je een telefoon in termijnen betalen?

Ja, je kunt een telefoon in termijnen betalen. Dit kan door middel van een abonnement of door het telefoontje los te kopen en daarna elke maand een vast bedrag te betalen. Het voordeel van een telefoonabonnement is dat je maandelijks minder kwijt bent dan wanneer je de telefoon los zou kopen, omdat de telefoonkosten dan meestal inbegrepen zijn in het abonnement.

Door Mollie Monnett

Vergelijkbare artikelen

Kun je bij Coolblue in termijnen betalen? :: Hoe werkt teksteditor?
Handige links