Huis > W > Wat Kost Itunes?

Wat kost iTunes?

Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat kost een abonnement op iTunes match?

Een abonnement op iTunes Match kost €25 per jaar (± €2,08 per maand). Dit in overweging nemend, hoe kom ik aan itunes? Aanmelden bij de iTunes Store

  1. Kies 'Account' > 'Aanmelden' in iTunes op je pc.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Aanmelden met je Apple ID: Voer je Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Een Apple ID aanmaken: Klik op 'Nieuwe Apple ID aanmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm.

Hoe haal je Activeringsslot weg?

Activeringsslot is een beveiligingsmaatregel waarbij gebruikers hun Apple ID en wachtwoord moeten invoeren voordat ze een op afstand gewist apparaat kunnen gebruiken. Dit kan worden verwijderd door in te loggen op het apparaat met de juiste Apple ID en wachtwoord. Daarvan, wat is een beperkingscode op iphone? Een beperkingscode, ook bekend als een code voor ouderlijk toezicht, is een code van vier cijfers waarmee bepaalde functies op een iPhone kunnen worden beperkt. Een ouder kan bijvoorbeeld een beperkingscode gebruiken om in-app aankopen uit te schakelen of te voorkomen dat hun kind toegang krijgt tot bepaalde websites.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, wat is een beperkingscode nokia?

- Als op het apparaat om een beperkingscode wordt gevraagd wanneer u een nieuwe simkaart plaatst, betekent dit dat uw apparaat is vergrendeld en alleen het netwerk van een bepaalde netwerkoperator kan worden gebruikt. Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd.

Hoe iPad deblokkeren zonder iTunes?

Houd de juiste knop voor uw iPad ingedrukt terwijl u de iPad meteen op de computer aansluit. Laat de knop niet los. Blijf de knop ingedrukt houden totdat u het scherm van de herstelmodus ziet op de iPad. Laat de knop nu los. Dienovereenkomstig, hoe ipad deblokkeren met itunes? Volgens de instructies van Apple moet je het volgende doen om je iPad te deblokkeren met iTunes:
1. Sluit je iPad aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
2. Start iTunes op je computer.
3. Wacht totdat iTunes je iPad herkent.
4. Klik in iTunes op het pictogram van je iPad in het navigatievenster.
5. Klik op de tab 'Resumen' in het scherm dat verschijnt.
6. Klik op de knop 'Restore iPad...' in het Resumen-scherm.
7. iTunes zal je vragen of je zeker weet dat je je iPad wilt herstellen. Bevestig door op de knop 'Restore' te klikken.
iTunes zal nu beginnen met het herstellen van je iPad. Dit proces kan enige tijd duren. Wacht totdat het klaar is. Je iPad zal nu worden gereset naar de fabrieksinstellingen en zal worden vrijgegeven van de code.

Trouwens, hoe haal je iphone uit bootloop?

Als je iPhone in een bootloop zit, betekent dit dat het niet goed opstart. Dit kan komen door een fout in het firmware of een problematische app. In sommige gevallen kan een simpele hard reset helpen, maar in andere gevallen zal je de iPhone naar de Apple Store moeten brengen voor reparatie.

Door Conrado

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je toetsenbord iPad aan? :: Wat te doen als je toegangscode iPhone niet meer weet?
Handige links