Huis > W > Wat Heb Je Nodig Om Een Podcast Te Beluisteren?

Wat heb je nodig om een podcast te beluisteren?

Een podcast beluisteren.Hoe doe ik dat?

  1. Website van de podcast. Via je computer, smartphone of tablet.
  2. Podcastapp. Via een podcastapp op je smartphone. Voor Android is er bijvoorbeeld Spotify of Podcast Addict. iOs heeft een eigen podcastapp (Podcasts), maar ook daar kan je Spotify of tientallen andere apps installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Vervolgens, is podcast luisteren gratis?

Een kleine greep uit het grote aanbod aan gratis te gebruiken podcast-apps voor verschillende besturingssytemen: Google Podcasts (Android) Apple Podcast (iOS) Spotify (Android, iOS)* Je kunt ook vragen wat is podcast eigenlijk? Een podcast is een audio-uitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds. Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden snel populair onder radioamateurs.

Trouwens, waar vind ik gratis podcast?

Er zijn een paar manieren om gratis podcasts te vinden. Eén manier is zoeken naar "gratis podcasts" in een zoekmachine zoals Google. Dan krijg je een lijst met websites die gratis podcasts aanbieden. Een andere manier is om de website van een podcastgids zoals iTunes of Stitcher te bezoeken. Deze websites hebben een enorme selectie van podcasts waaruit je kunt kiezen, en ze hebben meestal een sectie voor gratis podcasts. Ten slotte kun je ook gratis podcasts vinden door je te abonneren op een podcast feed via een podcast app zoals Pocket Casts of Podcast Addict. Daarvan, hoe podcast luisteren op android? Aangenomen dat je wilt weten hoe je naar podcasts luistert op een Android toestel:
Er zijn een paar manieren om naar podcasts te luisteren op Android. Eén manier is om een podcast-app te downloaden, zoals Pocket Casts, Stitcher of TuneIn Radio. Zodra u de app hebt gedownload en geopend, kunt u zoeken naar specifieke podcasts die u wilt beluisteren, of bladeren op onderwerp. Zodra je een podcast hebt gevonden die je wilt beluisteren, kun je hem streamen of downloaden om hem offline te beluisteren.
Een andere manier om naar podcasts te luisteren op Android is door een streaming muziekdienst te gebruiken die ook podcasts aanbiedt, zoals Spotify, iHeartRadio of Pandora. Om podcasts op deze platforms te vinden, zoek je gewoon naar de show die je wilt beluisteren. Sommige shows hebben ook een eigen app die je kunt downloaden.
Tot slot kun je ook rechtstreeks vanaf de website van de show die je wilt beluisteren naar podcasts luisteren. Veel shows hebben een speler op hun website waarmee je afleveringen kunt streamen, of ze bieden een directe downloadlink aan.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Dus, wat kost een podcast maken?

Er worden in Nederland podcasts in elkaar geflanst voor een paar tientjes en er worden ambitieuze shows gemaakt die 150 duizend euro kosten voor een seizoen. Een vuistregel is: een podcast is duurder dan een geschreven artikel en goedkoper dan video. Dit in overweging nemend, is google podcast gratis? Met Google Podcasts kunnen Android-gebruikers podcasts van over de hele wereld kunnen ontdekken en beluisteren. Je kunt je nu gratis abonneren op elke gewenste show en afleveringen downloaden om ze offline te beluisteren. Al je luisteractiviteit wordt automatisch gesynchroniseerd op je apparaten.

Dienovereenkomstig, hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!
Dienovereenkomstig, wat zijn leuke podcasts? Er is niet één antwoord op deze vraag, want verschillende mensen hebben een verschillende smaak voor podcasts. Enkele populaire opties voor leuke podcasts zijn echter The Daily Show met Trevor Noah, Radiolab en This American Life. Deze podcasts worden allemaal hoog gewaardeerd door luisteraars en bieden een verscheidenheid aan onderwerpen en boeiende verhalen.

Dus, hoe kom ik aan een podcast?

Er zijn een paar verschillende manieren om een podcast te maken. Eén manier is om je eigen podcast te maken en die zelf te hosten. Daarvoor heb je een eigen website nodig en een manier om je audiobestanden op te nemen en te bewerken. Een andere manier is je podcast in te dienen bij een directory zoals iTunes of Stitcher. Dit geeft je meer exposure, maar je moet wel aan hun richtlijnen en eisen voldoen.

Door Lambertson

Vergelijkbare artikelen

Waar bestaat een podcast uit? :: Waar kan je gratis podcasts luisteren?
Handige links