Huis > W > Waar Kan Je Gratis Podcasts Luisteren?

Waar kan je gratis podcasts luisteren?

Met welke apps kan ik gratis podcasts luisteren?

  • Spotify – iOS en Android.
  • Apple Podcasts – iOS.
  • Google Podcasts -Android.
  • Overcast – iOS.
  • Pocket Casts – iOS en Android.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Is Google podcast gratis?

Met Google Podcasts kun je gratis naar podcasts van over de hele wereld zoeken en luisteren. Abonneer je op al je favoriete podcasts en beluister ze. Verken aanbevolen shows en afleveringen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Browse door populaire en trending shows in de categorieën comedy, nieuws, sport en meer. Kun je podcast offline luisteren? Als je een podcast wilt luisteren dan kun je daarvoor de standaard app op je smartphone gebruiken. Het maakt niet uit of je via Android of Iphone luistert. Op elke smartphone staat een standaard app. Maar je kunt natuurlijk ook de podcast app van jouw keuze downloaden.

Wat dit betreft, hoe luister je podcast op samsung?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het model Samsung-telefoon dat je hebt. De meeste Samsung-telefoons worden echter geleverd met een vooraf geïnstalleerde podcast-app, zoals Samsung Podcasts, waarmee u naar podcasts kunt luisteren. U kunt ook een podcast-app van derden downloaden in de Google Play Store. Als u eenmaal een podcast-app hebt geïnstalleerd, kunt u meestal uw favoriete podcasts zoeken en u daarop abonneren. Dit in overweging nemend, hoe podcast beluisteren op iphone? Aangenomen dat je tips wilt over hoe je naar podcasts kunt luisteren op je iPhone:
1. Open de App Store op je iPhone en zoek naar "Podcasts"
2. Tik op "GET" naast de Podcasts App
3. Zodra de app is gedownload, open je hem.
4. Tik op "Zoeken" rechtsonder in het scherm.
5. Typ de naam in van de podcast die je wilt beluisteren.
6. Er verschijnt een lijst met resultaten. Tik op degene die je wilt beluisteren.
7. 7. Tik op de pagina van de podcast op "Abonneren". 8. Tik op "Afleveringen" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Hier vind je alle afleveringen van de podcast waarop je geabonneerd bent.
9. Tik op de aflevering die je wilt beluisteren.
10. De aflevering begint te spelen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is podcast van Apple gratis?

Apple Podcasts bevat meer dan 2 miljoen gratis programma's en is gratis op iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV, HomePod mini, CarPlay, iTunes in Windows en andere smart speakers en autosystemen. Dienovereenkomstig, wat is de beste app voor podcasts? Pocket Casts

Pocket Casts is de favoriete podcast-app van Android Planet. Dit komt met name vanwege het gebruikersgemak. De app is bijvoorbeeld heel goed in podcasts vinden, houdt slimme lijsten met daarin shows die jij nog moet luisteren en nieuwe afleveren worden automatisch gedownload.

Wat dit betreft, wat zijn de leukste podcasts?

Wij hebben er 5 voor jullie opgezocht waar je gegarandeerd naar wilt luisteren.

  • Damn, Honey.
  • Datevermaak.
  • MAN MAN MAN.
  • Wiemooiwilzijn.
  • Wat Ik Wou Dat Ik Wist.
  • 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild.
  • Universiteit van Nederland.
  • Echt Gebeurd.
Hoeveel tijd kost podcast maken? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, want de tijd die nodig is om een podcast te maken kan sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte en het formaat van de podcast, het aantal mensen dat betrokken is bij het maken ervan, en het ervaringsniveau van de betrokkenen. In het algemeen kun je echter stellen dat het maken van een podcast enkele uren tot enkele weken kan duren.

Hoe sluit je een podcast af?

Om een podcast te sluiten, moet je hem eerst opslaan als een MP3-bestand. Daarna kun je het uploaden naar een server of hosten op een website. Tenslotte moet je een link geven naar het MP3-bestand zodat mensen het kunnen downloaden.

Door Oneida Mardesich

Vergelijkbare artikelen

Wat heb je nodig om een podcast te beluisteren? :: Welke Xbox moet ik kopen?
Handige links