Huis > W > Wat Kost Apple Tv Per Maand?

Wat kost Apple TV per maand?

(1) Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen. (2) Een maandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen waarom zou je apple tv nemen?

Apple TV 4K is de ultieme hub waar je de volledige regie hebt over al je HomeKit-devices. Kijk wat je allemaal kunt delen. Met AirPlay speel je de nieuwste films, je vakantiefoto's, je muziek en zelfs 4K HDR‑video's uit de Foto's-app op je iPhone of iPad af op je Apple TV 4K, allemaal in volledige resolutie. Is alles gratis op Apple TV? Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Dit in overweging nemend, wat is er allemaal te zien op apple tv?

Aangenomen dat u vraagt naar de functies van het Apple TV-apparaat, volgt hier een overzicht van wat het kan:
De Apple TV kan worden gebruikt om films en tv-programma's te bekijken van verschillende streamingdiensten, zoals iTunes, Netflix, Hulu en HBO GO. Hij kan ook worden gebruikt om games te spelen en apps uit de App Store te bekijken. Bovendien heeft hij AirPlay-ondersteuning, zodat je draadloos materiaal van je iPhone, iPad of Mac naar je tv kunt streamen. Wat heb je aan een Apple TV abonnement? Een Apple TV-abonnement is een goede manier om toegang te krijgen tot Apple TV+-content, waaronder originele tv-programma's, films en documentaires. Daarnaast heb je met een Apple TV-abonnement toegang tot andere zenders, zoals HBO, Showtime en Starz.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is een jaar gratis Apple TV?

Activeer je gratis jaar in de Apple TV-app met ingang van 1-11-2019. Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device. De aanbieding moet binnen drie maanden na de eerste configuratie van je nieuwe device worden geactiveerd in de Apple TV-app. Wat zijn de nadelen van Apple TV? Nadeel 1: gesloten systeem

Net als iOS heeft Apple de touwtjes in handen om te beslissen welke apps er wel en niet worden toegelaten op het apparaat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google met Android TV. Zo kan de populaire app Kodi (vroeger XBMC) niet geïnstalleerd worden zonder je toestel te “jailbreaken”.

Trouwens, heb je een abonnement nodig voor apple tv?

Geen kabelabonnement meer nodig

Met de app van NLZIET kun je tv-kijken via Apple TV op het grote scherm en heb je je huidige televisieabonnement niet meer nodig! Je kijkt programma's live, terug en vooruit in hoge kwaliteit.
Dienovereenkomstig, kun je met apple tv ook opnemen? Ja, dat kan.

Wat is het verschil tussen Chromecast en Apple TV?

De belangrijkste verschillen tussen Chromecast en Apple TV zijn de prijs, het besturingssysteem en de functionaliteit. Chromecast is een stuk goedkoper dan Apple TV en werkt met Android- en iOS-apparaten. Apple TV daarentegen werkt alleen met Apple-apparaten en is duurder. Chromecast heeft ook meer streaming opties, terwijl Apple TV meer gericht is op het bekijken van films en tv-programma's.

Door Dorolice Shortell

Vergelijkbare artikelen

Kan je tv kijken op Apple TV? :: Wat moet je doen als er water in je laptop zit?
Handige links