Huis > W > Wat Is De Laatste Apple Tv?

Wat is de laatste Apple TV?

Op kondigde Apple een vernieuwde Apple TV 4K aan. Dit nieuwe model heeft een A12 Bionic Chip processor, waardoor hij hoge definitie beelden snel verwerkt en vloeiend op je tv laat verschijnen. Apple TV 4K is gericht op hoogwaardige content met HDR en Dolby Vision ondersteuning.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen kan apple tv niet updaten?

Als u de Apple TV niet kunt bijwerken, controleert u of u een wifi- of Ethernet-verbinding hebt. Als de voortgangsbalk van de update lijkt te zijn vastgelopen of onderbroken, moet u de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact trekken. Wacht nog even totdat de update is voltooid. Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen apple tv en apple tv? De naam Apple TV wordt voor verschillende producten en diensten gebruikt en dat kan verwarrend zijn. Apple TV is een mediaspeler en Apple TV+ een streamingdienst. Met de Apple TV app bekijk je het complete aanbod films en series op 1 plek.

Welke Apple TV voor Netflix?

Als je Netflix op je Apple TV wilt gebruiken, moet je een Apple TV 4K of een Apple TV HD hebben. Je kunt Netflix niet gebruiken op een ouder Apple TV-model. Je kunt ook vragen waar vind ik de app store op de apple tv? De app store op apple tv is te vinden onder het kopje "tvOS App Store" in de app "Instellingen".

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Bovendien, waarom kan ik sommige apps niet vinden?

Als je je app niet kunt vinden op bepaalde Android-apparaten, is het mogelijk dat die apparaten niet worden ondersteund of worden uitgesloten door je app. Meer informatie over hoe je de ondersteunde en uitgesloten apparaten voor je app bekijkt. Hoe kan ik de App Store downloaden? Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks.

Welke apps op Apple TV HD?

Apple TV-apps uitgelicht

  • Plex. Plex is een populaire mediacenterdienst die al je content – van films en series tot eigen muziek, video's en foto's – indexeert en beschikbaar maakt voor het grote scherm.
  • Videoland.
  • Infuse Pro 5.
  • NPO Start.
  • Pathé Thuis.
  • NLZIET.
  • Netflix.
  • Fox Sports NL.
Kan je tv kijken op Apple TV? Ja, je kunt tv kijken op je Apple TV. Er zijn verschillende manieren waarop je tv kunt kijken op je Apple TV. Je kunt bijvoorbeeld apps gebruiken om tv te kijken, of je kunt tv streamen vanaf je computer of een ander apparaat.

Wat dit betreft, hoe krijg je youtube op je apple tv?

Om YouTube te bekijken op je Apple TV, moet je eerst de YouTube-app downloaden. Dit kan via de App Store die op je Apple TV staat. Vervolgens kun je inloggen met je Google-account of een nieuw account maken. Als je ingelogd bent, kun je direct naar de gewenste video zoeken of een kanaal abonneren.

Door Courcy Trauscht

Vergelijkbare artikelen

Welke apps op Apple TV 3? :: Wat is het verschil tussen Apple TV 2 en 3?
Handige links