Huis > H > Hoe Werkt Widgetsmith Iphone?

Hoe werkt Widgetsmith Iphone?

Zo werkt het:

  1. Houd je vinger wat langer op het scherm, totdat de app-icoontjes gaan wiebelen. Tik linksboven op het plusje.
  2. Tik in de alfabetische lijst met widgets op Widgetsmith.
  3. Selecteer het formaat widget dat je net gemaakt hebt en tik op '+Voeg widget toe'.
  4. Zet hem op de juiste plek en tik rechtsboven op Gereed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe noem je een stukje extra software dat je kunt gebruiken om een nieuwe functionaliteit aan je website toe te voegen?

Wat is een plugin? Een plugin is een stukje software met een groep aan functionaliteiten die je kan toevoegen aan een WordPres website. Een plugin kan bestaande functionaliteiten uitbreiden of verbeteren en nieuwe functionaliteiten toevoegen. Trouwens, wat zijn widgets in windows 11? Widgets zijn kleine kaarten met dynamische inhoud van uw favoriete apps en services op uw Windows bureaublad. Ze worden weergegeven op het widgetsbord, waar u widgets kunt ontdekken, vastmaken, losmaken, rangschikken, aanpassen en aanpassen om uw interesses weer te geven.

Is BookWidgets gratis?

Ja, BookWidgets is gratis. Hoe doe je IOS 14 widgets? In iOS 14 kun je widgets aan je startscherm toevoegen om je favoriete apps en informatie binnen handbereik te houden. Om een widget toe te voegen, blijf je op een leeg gedeelte van je startscherm tikken. Blader in het menu Widget toevoegen naar de widget die je wilt toevoegen en tik vervolgens op Widget toevoegen. Je kunt ook widgets toevoegen aan je Vandaagweergave door vanaf je startscherm naar rechts te vegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, hoe zet je nieuws aan op iphone?

Ga naar het beginscherm. Je moet mogelijk zoeken naar de app. Open Spotlight door vanaf het midden an het scherm naar beneden te vegen en tik News in. De app verschijnt nu in de resultaten. Hoe widgets aanpassen iPhone? Widgets toevoegen, verwijderen of aanpassen

  1. Ontgrendel je iPhone of iPad.
  2. Veeg van links naar rechts over het scherm.
  3. Herhaal dit tot je de Vandaag-pagina met widgets ziet.
  4. Leg je vinger op widget of lege ruimte.
  5. Na enige momenten zullen de widgets gaan wiebelen.

Bovendien, hoe iphone indelen?

Zo kun je apps indelen in iOS 13 en iPadOS 13 en nieuwer:

  1. Hou een appicoontje ingedrukt.
  2. Er verschijnt een Quick Action-menu in beeld.
  3. In beide gevallen beginnen de apps te wiebelen.
  4. Hou de app opnieuw ingedrukt en versleep deze naar de juiste plek.
Hoe verander je de iconen van je apps? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de pictogrammen van uw apps kunt wijzigen. Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u naar de app Instellingen gaan en op het gedeelte "Algemeen" tikken. Tik daar op de optie "Toegankelijkheid" en scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Beeldschermaanpassingen". Tik op de optie "Pictogramgrootte" en gebruik de schuifknop om de grootte van de pictogrammen op uw apparaat aan te passen.
Als je een Android-toestel gebruikt, kun je naar de app "Instellingen" gaan en op de optie "Weergave" tikken. Tik vanaf daar op de optie "Geavanceerd" en scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Pictogramgrootte". Gebruik de schuifregelaar om de grootte van de pictogrammen op je apparaat aan te passen.
U kunt de pictogrammen van uw apps ook wijzigen door een aangepaste launcher te downloaden uit de Google Play Store. Er zijn verschillende launchers beschikbaar, dus je moet er een vinden die je leuk vindt en die de mogelijkheid biedt om de pictogrammen van je apps te veranderen. Zodra je de launcher hebt geïnstalleerd, zou je de optie om de pictogrammen te wijzigen moeten kunnen vinden in het instellingenmenu.

Hoe doe je meerdere achtergronden iPhone?

Er zijn een paar manieren om meerdere achtergronden aan een iPhone toe te voegen. Eén manier is om een app als Wallpapers HD te gebruiken. Met deze app kun je kiezen uit verschillende achtergrondafbeeldingen en deze vervolgens toepassen op je iPhone.
Een andere manier om meerdere achtergronden aan je iPhone toe te voegen is door een website als Unsplash te gebruiken. Unsplash is een website die rechtenvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit aanbiedt. Je kunt door de afbeeldingen bladeren en vervolgens de afbeeldingen downloaden die je als achtergrond wilt gebruiken.
Tot slot kun je ook een fotobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop gebruiken om je eigen aangepaste achtergrond te maken.

Door Turtle Headman

Vergelijkbare artikelen

Wat is draadloze adapter? :: Wat kun je doen met widgets?
Handige links