Huis > W > Wat Betekent Zoom Straattaal?

Wat betekent zoom straattaal?

(zomen), 1. omgeslagen en vastgenaaide rand aan een stuk -weefsel of een kledingstuk : de zoom van een zakdoek ; er zit een brede zoom in ; een zoom vouwen, leggen, lostornen; — ook wel een toegenaaide plooi; (Zuidn.) een zoom aan iets leggen, een eind er aan maken ; 2. kant, boord, buitenrand: de zo...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is een rechte zoom?

De lengte van de rok/broek is soms aan de voorkant korter/langer dan aan de achterkant, dat ligt aan de vorm van je lichaam. De zoom moet uiteindelijk mooi recht hangen. Voor een rechte zoom in een rok van katoen (of geweven stof) reken je 2+4=6cm toeslag. Voor een rechte broekspijp reken je 1,5+2=3,5 cm toeslag. Hoe breed moet een zoom zijn? Hoe langer het gordijn is, hoe breder de zoom moet zijn -- dit helpt om het er netjes uit te laten zien. Standaardgordijnen hebben een zoom van 8-10 cm breed. Je moet je gordijnen 15-20 cm langer knippen dan ze moeten worden. Kortere gordijnen zien er misschien beter uit met een zoom van 5 cm breed.

Dienovereenkomstig, wat is zoomen op iphone?

Zoomen op de iPhone verwijst naar het proces waarbij iets groter wordt weergegeven op het scherm. Dit kan op een aantal manieren worden gedaan, waaronder met het knijpgebaar, dubbel tikken of het openen van de zoominstellingen in de toegankelijkheidsopties. Dienovereenkomstig, wat is wijden? Toewijding is de daad van toewijding aan een bepaalde zaak, activiteit of baan. Wanneer iemand zich aan iets wijdt, zet hij zich er volledig voor in en is hij bereid hard te werken om succes te boeken. Toewijding vereist veel motivatie en discipline, want je kunt gemakkelijk afgeleid of ontmoedigd raken bij het nastreven van een moeilijk doel. Zij die toegewijd zijn aan hun vak zijn vaak degenen die het grootste succes boeken.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe maak je een rechte zoom?

Rijg de zoom 1,5 cm onder de afgewerkte randvast. Vouw de afgewerkte rand van de zoom ± 0,75 cm naar buiten om en speld hem vast. Zet de vouwrand met kleine steekjes op de panden vast; neem steeds één à twee weefdraden van de stof op, zodat de steek aan de goede kant onzichtbaar wordt. Trek de draad niet te strak aan. Mensen vragen ook: hoe maak je een rolzoompje? Een rolzoom wordt gemaakt met slechts één boven-draad en één of beide grijperdraden. Het idee is dat één draad de draad van de bovenste grijper naar de achterkant van de stof trekt. Tijdens dit proces wordt een klein stukje van de onafgewerkte rand van je stof omgevouwen terwijl de draad de rand omwikkelt.

Hoe gebruik je een Zoommaatje?

Transparant zoommaatje van Prym voor het eenvoudig markeren van al uw zomen, hoeken en knoopsgaten. Het zoommatje is voorzien markeringen voor zomen van 1 - 3.5 cm en markeringen van 45- en 90 graden voor hoeken. Het markeren van knoopsgaten is goed te zien, omdat de zoommaat doorschijnend is. Hoeveel cm voor zoom? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de hoeveelheid stof die nodig is voor een zoom hangt af van de grootte en de vorm van het kledingstuk. Als algemene richtlijn geldt echter dat je voor een basiszoom ongeveer 2,5 cm stof nodig hebt.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een instrijkbare zoom?

Een uitsmeerbare zoom is een type zoom dat met een eenvoudige wrijvende beweging op stof kan worden aangebracht. Hierdoor is het ideaal voor het zomen van delicate of gevoelige stoffen die niet gestreken of geperst kunnen worden.

Door Mendoza Cutburth

Vergelijkbare artikelen

Is het gebruik van Zoom gratis? :: Waar vind ik mijn zip bestanden?
Handige links